mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Témakörök
| új témakör |

Témakörök száma: 153               1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >>>
KONVEKTOR KARBANTARTÁS, SZERELÉS, FELSZERELÉS, JAVÍTÁS, CSERE
létrehozta: gyorsjavito, 2022-01-29  19:37
legfrissebb: gyorsjavito, 2022-01-29  19:37
hozzászólások: 0

Konvektorok karbantartása időszakosan szükséges. Gázüzemű készüléknél nagyon fontos a megfelelő füstelvezetés ellenőrzése és a konvektor tömítettségének ellenőrzése. A por kitakarítása, tömítések szilárdságának ellenőrzése, megfelelő gáznyomás beállítása, a konvektor füstcsövének karbantartása még parapetes konvektornál is.

http://gyorsjavito.hu/

KONVEKTOR JAVÍTÁS
Konvektorok javítását és karbantartását egyaránt vállaljuk. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk több mint 20 éve segíti ki a lakosságot gázkészülék javítással és karbantartással így konvektor karbantartással és javítással is bizalommal fordulhat felénk. FÉG és Lampart gyártmányú gázkonvektorok karbantartását vagy cseréjét, javítását vállaljuk akár parapetes vagy kéményes készülékről legyen szó.
ÚJ KONVEKTOR FELSZERELÉS
Új konvektor felszerelését vállaljuk akár a parapet kémény átalakításával.
Jelenleg két fajta füstelvezetéssel rendelkező gázkonvektor kapható Magyarországon.

Az egyik a parapet kéményes gázkonvektor amely egy függőleges falban vízszintes irányban koncentrikusan elhelyezett szívó és elvezető csővel rendelkezik. Ezen gázkészülékek üzemelése nagyon megbízható mert a külső térből szívják be az égéshez szükséges levegőt és a füstgáz is kintre távozik így a szénmonoxid mérgezés esélye sokkal kisebb.
Az ilyen konvektorok karbantartása sokkal egyszerűbb így olcsóbb is mert kéményét nem kell kéményseprő által tisztítani.
Új parapetes konvektor felszerelésekor felszerelésekor különös figyelmet kell fordítani a parapet és a konvektor közötti tömítés megfelelő alkalmazására.
Fontos a megfelelő parapet kiválasztása új konvektor felszerelésénél mert a széles és a vékony falra különböző típusú elem szükséges. Csak a gyárilag készülékhez tartozó parapettel szabad az új konvektort felszerelni!

Új kéményes gázkonvektor felszerelése csak a kémény ellenőrzése után lehetséges. Ebben az esetben az égéstermék a függőleges kéményen keresztül távozik. Az égéshez szükséges levegőt a belső térből nyeri így megvan a szénmonoxid visszaáramlás veszélye.
Ezért a kéményes gázkonvektor karbantartása minden fűtési szezon előtt erősen ajánlott.

A modern gázkonvektorok két féle anyagból készülnek.
A lemez konvektor hő leadása gyorsabb, de felmelegedéskor és lehűléskor pattogó hangot ad a lemez konvektor a hő tágulás miatt. Így alvásra szolgáló helységbe nem javasolt az elhelyezése.
Lemez konvektor karbantartásakor a készülék testét figyelmesen átvizsgáljuk repedéseket keresve.
Az öntöttvas gázkonvektor lassabban melegszik fel de utána tovább tartja a hőt a vastag öntöttvas test. Az öntöttvas gázkonvektor ára drágább de egy sokkal tartósabb testtel és komfortosabb hő leadással rendelkezik.
Új konvektor felszerelése, vásárlása esetén érdemes az öntöttvas konvektort választani mert ezek a készülékek hosszú ideig üzemelnek megfelelő gázszerelő által elvégzett konvektor karbantartásokkal és esetleges szereléssel, javítással.
KONVEKTOR CSERE
Konvektor cseréjénél a legegyszerűbb megoldás azonos márkájú gázkonvektort választani. Lehetőség szerint a Magyar FÉG gyártmányú konvektort. Így elkerülhető a kémény vagy parapet átalakítással járó munkák. Természetesen nem probléma akár bontás nélkül is átalakíthatóak ezek az alkatrészek.
Konvektor cserét teljes körűen garanciával vállalunk.
KONVEKPRO FELSZERELÉS BEÜZEMELÉS
Egy konvektor karbantartás vagy csere során gázkészüléke felokosítható egy nagyon ötletes és praktikus készülékkel.
Konvekpro felszerelésével a gázkonvektor digitális termoszát által vezérelhetővé válik a készülék megbontása vagy kicserélése nélkül.
Felszerelése és beüzemelése pár percet vesz igénybe és máris az Ön által megadott hőmérsékleten tartja a helységet a konvektor.
GÁZKONVEKTOR KARBANTARTÁS BUDAPEST
Gázkonvektorok karbantartását, javítását Budapesten és környékén vállaljuk így nyugodtan keressen minket Budapest, Budaörs, Törökbálint, Érd, Budakeszi, Budajenő és további budai agglomerációkról.
Munkáinkra garanciát vállalunk és a lehető legrövidebb határidővel teljesítjük őket.
http://gyorsjavito.hu/
A fiatalok már nem különböztetnek meg analóg és digitális világot
létrehozta: konzekvensen, 2018-02-13  13:02
legfrissebb: konzekvensen, 2018-02-13  13:15
hozzászólások: 2

Apró szakmai következetlenséget találok a cikkben.
A cimben analóg és digitális világ összehasonlításáról van szó.
A cikkben viszont már valós és digitális világról beszélnek.

Nos a valós világgal szemben a virtuális világ áll. Az analóg és digitális kifejezés pedig a jelek terjedésének és/vagy tárolásának technikai módozatai.
A digitális jel bitekből,képletesen egyesekből és nullákból áll, míg az analóg jel, időbeni lefolyásában írja le egy áram vagy feszültségérték változását, és a jelátvitelben legtöbbször (modulált) hullám formájú.


A virtuális világot ez elterjedt techológia révén lehet digitális világnak nevezni, viszont a valós világot analóg világnak nevezni szakmai hiba.

Az hogy a fiatalok nem különböztetik meg a valós és digitális (virtuális) világot, egyenesen badarság, és igen nagy baj lenne.

Tizennégyéves unokám (sajnos néha ötéves unokám részvétele mellett) rakásra lődözi az ellenséget PS3 játékgépén és szerencsére mind a ketten nagyon jól tudják hogy ez az a cselekedet amit a digitális világban megtehetnek következmény és büntetés nélkül, de a valós világban nem!

A Facebook dróton rángatja a cégeket
létrehozta: helpcsoport, 2017-10-30  20:35
legfrissebb: helpcsoport, 2017-10-30  20:35
hozzászólások: 0

T. Cíkk író!
Legnagyobb tiszteletem mellett, engedje meg, hogy vitatkozzak Önnek. Az Ön által közölt cikk konklúziója ellen háborgok, a világgal Tudomásul vettem, hogy a negyedik világháború korát éljük. Tudomásul vettem, hogy az emberi kommunikáció leg trendibb módja a Facebook és csatolt körei. De engedtessék meg nekem, hogy a vállalkozások tevékenységének célját ne vegyék ki a KKV szektor vezetőinek kezéből, lelkéből. Egy vállalkozás legfőbb vágya és értelme, az értékesítés. Miért akarja mindenki ettől a sikerélménytől megfosztani a vállalkozásokat. Minden közösségi oldal és világhálón működő "marketing tevékenységet segítő" formáció, az add ide az árudat, én majd eladom. Ez az én szememben azt jelenti, hogy egyik oldalon a gyártó, kereskedő szolgáltató oldaláról, kiveszik a kezemből a siker élményét, marad a küszködés, a munka. A vevő oldaláról, a vegyél, vegyél, vegyél gerilla marketing ma a menő. Emlékszem még arra az időre, amikor a kereskedő a segédjét hónapokig tanította, hogy amikor bejön a vevő, akkor hogy álljon a pultnál, hogy ne legyen tolakodó, de a testbeszédjével is támassza alá, a miben segíthetek köszönés utáni megszólalását. Amely cégek ezt a kiber világot el akarják utasítani azoknak idáig semmi más lehetőség nem állt a rendelkezésére.Most 2017. november 07-én indul útjára egy mentő öv, azoknak a konzervatív és szívvel vállalkozó kisvállalkozásoknak akik velem ebben a kérdésben egyetértenek. Akik büszkék a munkájukra, szolgáltatásukra. Itt a Help Virtuális Bevásárló és Szabadidő Központ megfizethető bérleti díjakkal, havi 20.-€ ért. Köszönöm a figyelmet! .
TV JÓSDA
létrehozta: varosil1, 2017-08-21  09:00
legfrissebb: varosil1, 2017-08-21  09:00
hozzászólások: 0

Ennél a visszautasíthatatlan ajánlatnál csak az a felháborítóbb ami ,,TV jósdában" történik
Egy születési időpontból mondják meg a tutit az arany karkötőktől - nyakláncoktól mozgássérült okoslátó-jósok
A TELEKOM portfólió átalakításáról
létrehozta: znzolesz, 2017-04-03  11:42
legfrissebb: znzolesz, 2017-04-03  11:42
hozzászólások: 0

Burkolt áremelést hajtott végre a Telekom a portfóliója révén 100%-al. A régi kedvezményes csomagjait cinikus módon megszüntette a drasztikus áremelés elérése érdekében, szinte megtaposva régi ügyfeleit, miközben úgy tünteti fel, mintha mindez az ügyfelek érdekében történt volna. Ez a Telekom Digitális Jóléti csomagja! Akinek esze van, és lehetősége, igyekezzen megszabadulni a Telekom népnyúzó, aljas üzletpolitikájától.
Még több Mozireklám, még több Mozizó
létrehozta: GeBass, 2017-03-09  12:13
legfrissebb: GeBass, 2017-03-09  12:22
hozzászólások: 2

Elnézést, de itt valaki nagyon elírt valamit. A 100 millió darabos jegyeladás éves szinten lehetetlen Magyarországon. Az összes mozi (23 db) csinál úgy összességében 20 millió eladott jegyet. Egyrészt ilyen számokkal ne reklámozzuk a New Age-et, másrészt kicsit gondolkozzunk logikusan.
Köszönöm.
GeBass
Összefogta CSR-tevékenységét a Raiffeisen
létrehozta: k.anna, 2014-12-08  14:50
legfrissebb: k.anna, 2014-12-08  14:50
hozzászólások: 0

Minden bankkártyás fizetés után most 10Ft-ot fordít gyermekétkeztetésre. https://www.raiffeisen.hu/raiffeisen-csoport/sajtoszoba/tarsadalmi-szerepvallalas/kozosen-program
Big data és a jövő fogyasztója
létrehozta: greybp, 2014-10-16  07:07
legfrissebb: greybp, 2014-10-16  07:07
hozzászólások: 0

Lenne lehetőség megkapni ezt a prezentációt?
A Samsung lökést adott a Publicis-nek
létrehozta: greybp, 2014-10-13  06:17
legfrissebb: greybp, 2014-10-13  06:17
hozzászólások: 0

Grey mint Publicis tag??
A tiniket is körbevette a Facebook
létrehozta: DrLinkedin, 2014-06-24  17:57
legfrissebb: DrLinkedin, 2014-06-24  17:57
hozzászólások: 0

A Linkedin nemhasználatának aránya ijesztő, főleg annak tudatában, hogy a Linkedin alsó korhatára majd egy éve már 13 év.
Aki tudatosan építi magát, legyen sportoló, színész, mérnök vagy sales-es, az mind itt tudja magát, az "énmárkáját" felépíteni.
Ha meg valakinek ez egyedül nem megy, vannak szakemberek a piacon, akik tudnak ebben segíteni.
Témakörök száma: 153               1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >>>


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!