mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Témakörök
| új témakör |

Témakörök száma: 154    <<<  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >>>
Megújult az Elixir.hu
létrehozta: regivendeg, 2009-06-25  17:17
legfrissebb: regivendeg, 2009-06-25  17:17
hozzászólások: 0

Ugy xar ahogy van! Ráadásul nehezen kezelhető magyartalan.
Mi az hogy freespirit? tán letöltendő ingyenes programm?

Szóval menetelünk a nagyobb xarba! liberális liberóban!

Viszlát!
RTLKlub Mónika show
létrehozta: kata0323, 2009-06-22  18:10
legfrissebb: netsound, 2009-06-23  12:02
hozzászólások: 1

Elég! Betelt a pohár!
Évek óta nézhetetlen a nyári műsor. Az ORTT minket büntet, nem a céget a show-műsor miatt.
Hiába fizetünk a nézhető TV-ért, semmit sem ér!
A filmek helyett csak a tiltás látható, melyet a nézettség hajhászok láttatnak velünk nap, mint nap.
Nem ez a legmegfelelőbb módja a büntetésnek, mert nem a néző tehet arról a tűrhetetlen megatartásról, ami a műsorukban folyik!
Egyszerűbb megoldás: kötelezzék a csatornát, hogy éjjel 22 óra után vetíthesse csak ezeket a "műsorokat". Akit érdekel, az úgy is meg fogja nézni, s talán a magamfajta emberek egy nézhetőbb csatornát kapnak!
A show előzetese pedig oly felesleges napközben!
Tisztelettel: sok néző nevében, aki emiatt háborog.
Fellendülőben az internetes mobiltartalom
létrehozta: netsound, 2009-05-27  09:22
legfrissebb: netsound, 2009-05-27  09:22
hozzászólások: 0

Igen. A ténnyel, miszerint az internetes mobiltartalmak hihetetlen fejlődés előtt állnak valószínűleg mindenki egyetért. Ez kézenfekvő, és a technológia folyamatos fejlődése okán is természetes folyamatnak tekinthető. Ami ennél jóval érdekesebb, (a netsound.hu számára kiváltképpen az), az a tartalom-struktúra kérdése, a kreatív mobil tartalom. A nagy tudású technológia egyre megfizethetőbbé válik, a felhasználók a lehetséges minőségi határokat feszegetik, a professzionizmus érzése egyre médiaképesebb tartalmak előállítását eredményezi.

Ami tény és ezáltal széles körben ismert, miszerint a történelem ismétli önmagát, - nos ez a technológia történet relációira is igaz. A fényképezés története most megismétlődni látszik, a vizuális és audió tartalmak előállításának egyre szélesebb köre és viszonyainak (lehetőségeinek) demokráciája okán.

Mi az mégis ami egyértelműen megjósolható? Az individualizmus mint fő csapásirány. A tartalmak minőségi fejlődése egyértelmű. Jól látható, hogy a felhasználók egyre kevésbé hajlandók tipizált tartalmak megvásárlására. Az önkifejezés és önmarketing már megvalósítható és médiaképes minőségűvé vált és egyre inkább azzá válik.
Mindenki saját magát próbálja megvalósítani és csak az a tartalom szolgáltató tud majd talpon maradni, aki ennek minden oldalról teret enged.

A közösségi tartalom megosztó oldalak (igen sokan vannak) szivacsként szívják fel a világ legkülönbözőbb területeiről az egyedi megjelenéseket. A jelenséghez jelentősen hozzájárul ennek divata is. Jól is van ez így. Ez mondhatjuk már okozat.

Mi a jövő? A jövő a többlet szolgáltatásban rejlik. Az internetes mobiltartalom szolgáltatók jelentős részének rossz és fejlődésképtelen működési stratégiája, csak nagyobb teret enged az egyébként is szabadon szárnyaló individualizmusnak. Aki nem él a lehetőségekkel, nem látja a folyamatokat, rövidesen lemarad. A netsound.hu az egyedi mobiltartalmak előállításának és értékesítésének úttörő munkáját végzi. Nyilván rövidesen mások is követik majd, minden felhasználó nagy örömére. A netsound.hu kreatív mobiltartalom alkotók klubja - Aki otthonról, interneten keresztül szeretne dolgozni, jövedelemhez jutni, azoknak most kitárulnak a lehetőségei. (netsound.hu - tehetség és pénz egy helyen)
NetSzemle.hu - Segítsetek ti profik, nekünk, "laikusoknak"
létrehozta: telkes, 2009-04-24  20:48
legfrissebb: telkes, 2009-04-24  20:48
hozzászólások: 0

Én sem vagyok, profi, eredeti szakmám pszichiáter, de inkább a könyvemből és "fejvadászként" ismernek. Évek óta blogozok, 2 éve videózok és videoblogozok, és nemrég NetSzemle.hu cimen egy heti rádió műsort is indítottam. Miért?
Tanulni szeretnék, és egyben továbbadni is, amit már tudok.
Ha tudsz ebben segíteni bárhogyan örömmel venném, és bizonyára viszonozni is tudnám valamiképpen.
A cél? Összeszedni a legjobb magyar civil tartalomszolgáltatót a műsorhoz és a NetSzemle.hu weboldalhoz, segíteni őket amiben csak lehet, hogy végül lehagyjuk az Indexet. :)
Elvégre 1000 profi talán még többet is adhat, mint 15-20 fizetett újságíró,
Vasárnapi lappal jelentkezik a Népszabadság
létrehozta: piteam, 2009-03-09  09:27
legfrissebb: t.diana, 2009-03-09  11:27
hozzászólások: 1

Mikortól ? Helye lenne a vasárnapi választékban !
PANASZ 95.8-ra
létrehozta: smunyo, 2008-04-20  11:50
legfrissebb: torok_sandor, 2009-03-06  13:03
hozzászólások: 2

Hallgattam a 95.8-at . Egész nap mondták az előzetest : a NAP VENDÉGE : LENDVAI ILDIKÓ - kérdezzen tőle - telefonszám, SMS stb stb. Írtam SMS-t , és vártam a műsort. Szerettem volna megérdeklődni a hölgytől, hogy az utódpárt még mennyi kárt, és adósságot kíván okozni az országnak. DE lezajlott a műsor egyetlen kérdés nélkül, szépen elmondta amit gondolt, rendkívül magabiztos volt , pedig sokan pokolba küldenénk a maffiájával együtt. Nagyon bosszantott, hogy így megúszta kérdések nélkül.
Fókuszban az adatbázis marketing: lehetőségek és aggályok
létrehozta: elony, 2008-12-28  15:21
legfrissebb: elony, 2008-12-28  15:21
hozzászólások: 0

Egyetértek a cikk minden sorával. A mi célunk is az, hogy az adatbázis marketing segítségével támogassuk a magyar kiskereskedők talpon maradását a multinacionális cégek mellett. Ezt egy több cégen átívelő adatbázis segítségével tesszük.A kereskedő építjhet saját törzsvásárlói listát, de el tudja érni a többi kereskedő vevőálományát is, természetesen engedéllyel. Több mint 30 féle keresési szempont szerint válogathatnak a pozicinálásuk szerint.
Köszönöm írásukat, mert megerősített, hogy jó úton járunk.
Üdvözlettel:
Horváth Jánosné
Hírfordítás és a Copyright
létrehozta: SzSandor, 2008-12-11  21:38
legfrissebb: SzSandor, 2008-12-11  21:38
hozzászólások: 0

Tiszteletem médiások!
Mint mérnök kerestem meg önöket mivel úgy érzem felkészületlen vagyok ezen témában. Leírnám az esetem, remélem pontos segítséget tudnak nyújtani, hogy biztonsággal tudjam űzni hobbymat.
Gyakorlatilag arról van szó, hogy számos számítógépes játékot fejlesztő gárdának vannak angol nyelvű leírásai, hírei, kiegészítői, s számos más leírásuk a játékaikhoz. Természetesen magyar nyelven érthető okokból ezek nem elérhetőek. Ezeknek a híreknek a fordításával kívánnék foglalkozni azonban tartok attól, hogy fordításuk és közzétételük a weboldalamon nem engedélyezett abban a formában ahogy én elgondolom.
A fordításaim tartalomhűek volnának, nem követnék szorosan az angol szöveg menetét. Minden link és hivatkozás megvolna tartva a lefordított hírben. A hír elején vagy végén pedig lenne egy forrásmegjelölés hivatkozással.
A híreket a fejlesztők saját portáljukon teszik közzé a nagyvilág számára, egyszóval bárki olvashatja őket.
Egyenlőre magánemberként kívánok foglalkozni a fordítással, üzleti alapokra egyenlőre nem kívánom helyezni.
Mit kell, illetve, hogyan kell fordítanom annak érdekében, hogy minden nemű összetűzést elkerüljek a fejlesztőkkel szemben?

Válaszokat előre is köszönöm.
Országos Média Diákverseny 2008.
létrehozta: OMD, 2008-09-15  11:00
legfrissebb: Szilvi, 2008-11-21  14:24
hozzászólások: 19

Ismét Országos Média Diákverseny! A versennyel kapcsolatos infromációkat, hozzászólásokat találtok itt!
Aki ért a médiához...
létrehozta: mediaifjonc9, 2008-10-26  15:47
legfrissebb: davidjejee, 2008-11-13  19:22
hozzászólások: 1

Nagyon érdekel a média, még csak 15 éves vagyok, de egy fél év múlva fel kell vennem fakultációs tantárgyakat az érettségihez. Szüleim teljesen más vézettségűek, így nem értenek a média-kommunikációhoz, így ezúton szeretném a segítségeteket kérni. Hallottam, hogy egyre több ember választ média egyetemeket, engem is csak ez az egy dolog érdekel, és szeretnék ebben a szakmában majd elhelyezkedni a kérdés az hogy ez megéri??? Kinéztem magamnak egy jó egyetemet, tegyük fel szerzek egy jó diplomát, akkor el tudnék helyezkedni? Valamint meg szeretném kérdezni, hogy hány nyelvvizsga kell ehhez? Az iskolám(gimnázium) 2 nyelvvizsgát tud biztosítani. Ehhez ha még lenne egy emelt szintű irodalom érettségim elegendő lenne egy média kommunikáció egyetem felvételéhez? Kérlek válaszoljatok, írjátok le őszinte véleményeteket, mert nekem ez nagyon fontos lenne! Köszönöm szépen :)
Témakörök száma: 154    <<<  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >>>


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!