Témakörök
| új témakör |
Témakörök száma: 154  <<< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>>
Freddy Mercury-val lehet reklámfilmben szerepelni
létrehozta: shoen, 2010-03-05 13:26
legfrissebb: alakzat, 2010-03-18 12:11
Hát ahogy az ilyen versenyeken általában szokás, most is rengeteg ember jelentkezett. A mi örömünkre persze :) Az érthetetlenség és móka kettőssége ilyenkor állandóan bennem van. Ezek az emberek akik képtelenek meghatározni saját korlátaikat :) Mindenesetre élvezetes, érdemes követni ezt az eseményt. Nagyon is megéri!! :D
Meg kell mutatni, hogy a könyv nem pusztán polcdísz
létrehozta: sztorama, 2010-03-17 09:45
legfrissebb: sztorama, 2010-03-17 09:45
Az olvasásra szoktatást korán a legjobb kezdeni! A családi példamutatás olyan alap, amire az intézmények (óvoda, iskola, könyvtár) már csak ráépítenek. Gyerekeknél pedagógusok, könyvtárosok stb. később is érhetnek el eredményeket, ha megfelelő emberismerettel rendelkeznek, kreatívak, azaz "meg tudják szólítani" a gyereket és éppen akkor, amikor az a megszólításra a legfogékonyabb. Számolni kell a korosztályi divatokkal: az én lányom eddig sokat olvasott (leginkább az én ösztönzésemre), de újabban csak a vámpírregényeket falja ... Egy óvodások számára készült, pszichológiai témájú könyvet azért mégis végigolvasott, amit négy D. Shan-regény közé csempésztem ... Az olvasmányokról szóló beszélgetés minden korosztály számára megkerülhetetlenül fontos, könyvtárosként elmondhatom .... Akiktől a legtöbbet tanultam, azok maguk az olvasók.
Melyik sportolóból lehet médiasztár?
létrehozta: berkpet, 2010-03-04 15:02
legfrissebb: berkpet, 2010-03-07 15:09
Szerintetek pusztán ennyi hangzott el a konferencián????????????????????????????????? Ez a beszámoló (ha lehet annak nevezni) nagyon egyoldalúan összegez. emellett azért sokkal színesebb és tartalmasabb volt a konferencia, elhangzott egy csomó minden más is. Értem én, hogy a BKF a kommunikációs partner, az ő szekerét kell tolni....de akkor is
Nem szabad megszüntetni a fogyatékosokkal foglalkozó műsorokat
létrehozta: ccmmotors, 2010-02-12 08:52
legfrissebb: ccmmotors, 2010-02-12 08:52
Hozzászólás a cikkhez.Ha szükség lenne a fogyatékosok munkájára akkor miért nem jelzik ezt az álláshirdetésekben.Esetleg külön is lehetne hirdetni,hogy fogyatékosok jelentkezését is várják.Nagyon sok olyan ember él,akinek pl.az egyik keze nem fejlődött ki,de dolgozni szinte ugyan úgy tud,mint egy épp ember.Velük is kéne foglalkozni.Tisztelettel egy anonim.
Retróműsor a köztévén
létrehozta: csehj, 2010-01-12 09:58
legfrissebb: csehj, 2010-01-12 09:58
Vajon még van-e olyan Tv néző, akinek újat tud mutatni ez a sarokba szorult KÖZTV? Hiszen archívuma- ami nem értem, miért nem közkincs?-feldolgozása olyan energiákat visz el az állomány létszámából, hogy emiatt is alig marad ma már műsorkészítő... Igaz, hogy ötletek híján még mindig a leginkább ez a lehetősége maradt, amíg a NAVA nem teszi rá a kezét a komplett archívumra.Milyen kár, hogy én aki valaha ott dolgozhattam, ma már úgy érzem, hogy azokat is kezdi degradálni ez a műsorszerkesztési politika, akiket így elővesznek, és mint már többször megtették, ismét megmutatnak- bár lehet, hogy sajátosabb feldolgozásban, mint tették ezt eddig... Hiszen a bulvárosodó köztv óhatatlanul lesz harsányabb, ha a figyelmet magán kell tartania ahhoz, hogy rosszul gazdálkodó vezetői még jól fizetett munkatársak maradhassanak...Ja hogy már alig van néző? Vagy rosszak a közvélemény-kutatási adatok, vagy rossz a törvény... ezek mögé a "hírek mögé" még sokáig el lehet bújni...Változik az idő, és változnak az igények, csak az utóbbi időben a nívó nem tud változni, csak lefelé..,. De hiszen kifogytak a "tálentumok" a csapatból, és a vergődés nyilvánvaló jelei még a választásokig nem tűnnek fel, ha ismét szócsőként kell majd a közmédiákat használni...Milyen jó volt valaha a korrekt szakemberekkel együtt-dolgozni. Változik a világ, de van amiből így sem kérek...
Hazai tévés csatorna kínálatok
létrehozta: sharapova2008, 2009-12-08 17:20
legfrissebb: eszter64, 2010-01-10 10:18
A legnagyobb tv-szolgáltatók kínálatát(T-home.UPC,Digi) a bosszantó egyoldalúság jellemzi,mert valószínűleg soha nem végzett egyik sem nézői elégedettség vizsgálatot és döntően a szolgáltató ANYAGI ÉRDEKEI HATÁROZZÁK MEG:MELY CSATORNÁKAT VESZI FEL KÍNÁLATÁBA.Részletes észrevételeim a következők:
1. Túlságosan sok az ismereterjesztő csatorna(általában 10 fölött),ezek a a Discovery,a Viasat különböző típusai,a National GM,a Wild,a Spektrum stb.,A sportcsatornák száma 5-6,ezek azonban megfelelő munkamegosztással dolgoznak(más kérdés a köztük folyó verseny számos anomáliája!)
2.Feltűnően gyenge a gyerekcsatornák száma és kínálata,így Cartoon Network torzszülöttei inkább elijesztik a gyerekeket eltérően az Old Cartoon régi népszerűségétől....Némi kárpótlást jelenthet a Minimax és a Disney Channel,de bizonyos gyerek korosztályoknak nem ártana a MESE TV,a BABY TV , a BOOMERANG TV és a Nickelodeon sugárzása.
3.A változatosságot növelte a Comedy Central és a Nóta TV megjelenése,de a hiány még mindig jelentős:kellene a Mezzo és VH1 Classic a komoly zene kedvelőinek ,a régebben műsoron lévő CMT(country zene). A Fashion TV mellőze is érthetetlen,viszont a Paprika és a Deko műsorait nem tudom hányan nézik...
4.Elhibázott hazai médiapolitikára vall,hogy a határmenti körzetekből "eltűntették" a szomszédos országok csatornáit ,miközben fennen hirdetik a pártok a "határon túli magyarok" megmaradásának fontosságát!De eltűnt a BBC Prime,a CNN és RTR Planeta is,kevés helyen fogható a CCTV4 angol nyelvű adása...
MTV-csatornák nélkül maradnak a Digi TV előfizetők
létrehozta: norbeecheck, 2010-01-08 14:07
legfrissebb: norbeecheck, 2010-01-08 14:08
DIgi és a MTV Networks
Megújult a sörösök JÓFEJ kampánya
létrehozta: shakazulu, 2009-12-22 16:13
legfrissebb: shakazulu, 2009-12-22 16:13
A kampányhoz csatlakozni, arról további információt szerezni a www.jofej.info.hu weboldalon lehet. És ha most csatlakoztok, még egy MacBookot is nyerhettek!!!
Külkeres csapat nyert az Országos Média Diákversenyen
létrehozta: Sz.Adrienn, 2009-12-11 09:32
legfrissebb: Sz.Adrienn, 2009-12-11 09:34
Országos Média Diákversenyen
Neo FM néven futhat a Sláger utódja
létrehozta: babi7886, 2009-11-24 14:24
legfrissebb: babi7886, 2009-11-24 14:24
ha már egy sok eszű megszüntette a sláger rádiót legalább normális zenét adnának nem is hallgatom mert nem ér semmit miért kell tönkre tenni ami jó
Témakörök száma: 154  <<< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>>