mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Világsztárt igazolt le a Szentkirályi REG
2008-03-27 10:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Luís Figo személyében aranylabdás futballsztárral kampányol áprilistól a Szentkirályi Ásványvíz.

2008. március 26-án érkezett Magyarországra a Szentkirályi új, 2008/2009-re szerződtetett reklámarca, Luís Figo. A portugál futballsztár sajtótájékoztatón mutatkozott be, majd éjjel Szentkirályon el is kezdődött a reklámfilm forgatása, mivel ma délután már Milánóban van jelenése az Inter edzésén.

A Figora épülő országos kampány áprilisban kezdődik, a reklámfilm rendezője pedig a 2002-es Nemzetközi Berlini Filmfesztivál rövidfilm kategóriájának Kristály Medve díjazottja, Guy Nattiv. A rendező feszített tempójú munkáját 40 fős magyar stáb segíti.

Mint azt Balogh Levente, a Szentkirályi ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón kiemelte, a márka továbbra is a hazai fogyasztók kiszolgálására fókuszál, és a játékossal is Magyarországra szól a szerződés, ugyanakkor növekvő hangsúlyt fektetnek a nemzetközi jelenlétre. A tavalyi 3 százalékról két éven belül 10 százalékra kívánja növelni a Magyarországon kívül értékesített ásványvizek arányát.

A nemzetközileg ismert sportoló a fenti stratégiát alapozza meg. Másfelől - tette hozzá a vizes cég vezetője - a 20 éve a futball porondon levő sztár nevéhez ugyanúgy hozzáköthető - fair play értelemben - a tisztaság, mint a korábbi, még kizárólag honi érdekeltségű reklámarchoz, Zsédához. Egyébként a kampányt megelőzően több név is felmerült, és a Szentkirályi mindenképpen sportolóban gondolkodott.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!