mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A legbefolyásosabb médiásokat keresték
2008-05-23 10:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Marketing&Média szaklap elkészítette 'Az 50 legbefolyásosabb ember a magyar médiaiparban' rangsort, melyet hamarosan nyilvánosságra hoznak.

A toplistára azon szakemberek kerültek fel, akik véleményükkel, döntéseikkel meghatározzák a magyar médiapiac trendjeit, kijelölik annak irányait, hangsúlyait. A rangsort a Média Hungary-n jelentik be, amely idén május 27-28-án kerül megrendezésre, emellett pedig a a Marketing&Média május 28-án megjelenő, idei tizedik lapszámában lesz teljes terjedelmében olvasható.

Bár a konkrét nevek még nem ismertek, nyilvánvaló, hogy a rangsorban szerepelnek a nagy médiacégek vezetői, médiatulajdonosok, a meghatározó ügynökségek első emberei, nagyvállalatok marketing- döntéshozói, főszerkesztők és egyéb véleményvezérek is.

A rangsort egyébként a szaklap tizenöt tagú szerkesztőbizottsága, valamint a magazin szerkesztőségének három tagja állította fel. A listára három ismérv alapján lehetett felkerülni: a jelöltek milyen nagyságú pénz mozgását tudják befolyásolni, véleményük mennyire hat a médiaipar trendjeire, valamint milyen hosszú ideje töltenek be meghatározó pozíciót a médiaiparban.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Break

Reception Share (RSH%)

Coverage (COV)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!