mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új ruhában a Dreher
2008-05-26 09:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2008 májusától megújul a Dreher márka megjelenése.

Új köntösbe bújik a Dreher, melyet a 3D-s logó és a megújult címke is jelez. Az új imázs a palackos és dobozos csomagoláson, valamint a vizuális kommunikációs eszközökön egyaránt megjelenik.

Az új megjelenéssel a márka célja, hogy magabiztosságot és modernitást sugározzon, és egyaránt tükrözze a megszokott minőségi jellemzőket, illetve az aktuális trendek követését.

Az imázs kialakításának elsődleges szempontja, hogy a dizájn alkalmazkodjon a márka üzenetéhez, miszerint "Annyi a világ, amennyit beletöltesz". A Dreher a megújulás mellett megtartja fő vizuális elemeit, így az érmeket, Dreher Antal aláírását, a címert, illetve a piros körben fehér háromszöget.

Az új imázs megismertetését komplex marketingkommunikációs kampány segíti. A márkaarculat bevezetését a május közepén induló, több csatornán futó 15 másodperces TV kampány és freecard promóció támogatja. A csomagolással együtt megújulnak a kiskereskedelmi- és a vendéglátóhelyi hirdetési eszközök is. A megújult termék minden hipermarket láncban testre szabott kommunikációval jelenik meg, többek között egy speciális reklámhordozóval, a 3D TV-vel.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!