mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bankkártya elfogadásra ösztönöz a MasterCard
2008-08-12 09:40 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Augusztus elején indult a DM és PR eszközökkel operáló B2B kampány, mellyel a jelenleg kártyát még el nem fogadó üzlettulajdonosokat igyekeznek meggyőzni.

Az aktivitás telefonos igényfelméréssel és a DM anyagok kiküldésével kezdődik, ezután a pénzintézetek munkatársai keresik meg a nyitott kereskedőket. A hálózatba újonnan bekötött üzletek számára a MasterCard bankkártyahasználat-ösztönző kampányt szervez, ennek során a programban résztvevő összes városban promóciós eszközökkel népszerűsítik az új kártyaelfogadókat. Ezekben az üzletekben a kampány ideje alatt minden vásárló, aki MasterCard vagy Maestro kártyával fizet, részt vehet a MasterCard nyereményjátékában.

A kampányt azért indítja a MasterCard, mert Magyarország jelentős elmaradásban van a kereskedői elfogadóhelyek számát tekintve: a kívánatos 60 ezer helyett jelenleg 30 ezer üzletben fizethetünk bankkártyával. Mihalszky Anikó, a cég marketing menedzsere elmondta, 2007-ben Veszprémben és Debrecenben már tesztelték a kampányt, ahol az elfogadóhelyek száma 100 százalékkal nőtt. 2008-2009-ben a program az ország 25 városában fut majd.

A kampány szakmai koordinálását a Pektocon valósítja meg, a DM anyagokat a Crane International készíti, míg a sajtókapcsolati munkát a LocalTime Budapest látja el.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!