mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A [freemail] nem tud róla, hogy megtámadták volna REG
2008-09-12 10:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Napi.hu tegnapi híre szerint az NNI nyomozást indított egy internetszolgáltató elleni támadás kapcsán. A szolgáltatót nem nevezték meg, ugyanakkor milliónyi postafiók illetéktelen eléréséről beszéltek.

A freemail közleményben cáfolta, hogy az ő felhasználóinak postafiókjait érte volna a tömeges támadás. Mint közölték, idénként előfordulnak ilyen-olyan komolyságú esetek, de a biztonsági megoldásokat folyamatosan frissítik, így nagyobb kárt jóideje nem okozott ilyen akció a 3,4 millió postafiókot tömörítő rendszernek.

Tegnap jelent meg a Napi.hu-n az a hír, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozást folytat milliónyi postafiók elleni támadással és magántitok megsértésével kapcsolatban.

A Népszabadság híre pedig arra utalt, hogy a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter ezzel a nyomozással összefüggésben hívta volna össze a Nemzetbiztonsági Kabinet ülését.

A Napi.hu cikkében olvasható: "szakértők szerint feltételezhető, hogy a szóban forgó levelezőrendszer az origo Freemail volt." Erről azonban a cégnek nincs tudomása, és állítása szerint a felhasználók adatai biztonságban vannak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!