mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Cipőt a cipőboltból, pizzát a Facebook-ról
2008-10-21 09:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Pizzarendelő alkalmazást indított a Pizza Hut a népszerű közösségi oldalon.

Már eddig is rendelhettek az éhes amerikaiak pizzát a telefon mellett interneten, SMS-ben, widget-en keresztül és az étteremlánc saját portáján, most azonban újabb lehetőséggel bővült a pizzavadászok eszköztára.

A "Pizza Hut Interface" nevet viselő alkalmazás a pizza lánc megújult Facebook oldalán keresztül érhető el. Az étterem hálózat jelenleg több mint 300 ezer rajongót vonz a közösségi oldalon keresztül. A rendelést különböző akciókkal ösztönzik, így aki belép a Pizza Hut rajongói közé, az részt vehet az év végéig tartó nyereménysorsoláson. A Lotta Pizza Lotto keretében hetente egy 50 dolláros ajándékkártya kerül kisorsolásra.

Kevés cég tesz lehetővé jelenleg ételrendelést a Facebook-on keresztül, s a Pizza Hut az egyetlen pizza lánc, amely így tesz. A felhasználók számára vonzó lehet, hogy a teljes menüt végignézhetik anélkül, hogy ki kellene lépniük a közösségi oldalról, és a rendszer nyilvántartja korábbi tranzakcióikat is, hogy a kedvenceiket gyorsan újra tudják rendelni.

A Pizza Hut 2007 júniusa óta teszi lehetővé az online rendelést az Egyesült Államokban saját weboldalán keresztül, 2008 januárjában vette be a rendelési lehetőségek közé a mobil netet és az SMS-t, májusban pedig a widgetet.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!