mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új globális vezérigazgató a Lowe Worldwide élén
2009-06-26 09:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az IPG ügynökséghálózatának korábbi vezére ügyvezető alelnökként folytatja.

Michael Roth, a Lowe Worldwide elnök-vezérigazgatója és Tony Wright, az igazgatótanács elnöke több, az ügynökséghálózatot érintő bejelentést tett. A személycseréket azzal indokolják, hogy 2008-ban jelentős sikereket ért el a Lowe (az AdAge ennek nyomán az év visszatérőjének választotta az ügynökséget), amit idén is tovább akarnak építeni, a megfelelő vezetőkkel és struktúrával.

Ennek jegyében Steve Gatfield, a Lowe korábbi vezérigazgatója távozik hároméves mandátuma lejártával a hálózat éléről, és a továbbiakban - a szerződése megkötésekor már rögzítettek szerint - mellékállásban marad a cégnél, mint ügyvezető alelnök. A helyére Michael Wall kerül, és a Lowe létrehoz egy felsővezetői bizottságot is. Az új felállásban Wright és Wall együtt vezetik az ügynökséghálózatot, és mindketten közvetlenül Roth felé tartoznak majd elszámolással.

A most érkező globális vezér alapítója volt 1998-ban a londoni Fallon ügynökségnek, részt vett annak felfuttatásában, majd a nemzetközi tevékenységekért felelt a cégnél. Michael Wall korábban a Simons Palmer kreatív ügynökségnél dolgozott, ami aztán a TBWA része lett. Azt megelőzően a Lowe Howard-Spink kötelékében olyan ügyfeleken dolgozott, mint a Tesco vagy a Sony Playstation.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!