mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Alapítványt támogat a HD Group REG
2009-09-16 10:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az ügynökség a számára fenntartott plakáthelyet használta fel támogatásra az ARC-on.

A HD Group harmadik éve partnere az ARC-nak, így minden évben jogosult egy darab támogatói plakátra. Az ügynökség ezúttal azonban nem önmagát kommunikálta, hanem felajánlotta a plakáthelyet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Alapítvány számára.

A HD Group felkérte a gyermekmentők által támogatott gyerekeket, hogy rajzolják le álmaikat. Az így elkészült munkákból egy montázst készítettek, melyet széttéptek, majd a darabokat egyenként ragasztották vissza. A Halász Gyula kreatívigazgató és Asztalos Gergely art director készítette alkotás az "Álmodjunk újra együtt" elnevezést kapta."Magunkkal kezdtük, mi így gondoltuk újra. Reméljük, mások számára is lehet ez egy jó, követendő példa" - mondta Urbán Zsolt az ügynökség ügyvezetője. "Az elmúlt években egyre több támogató ismerte fel az ARC kiállítás nyújtotta CSR lehetőségeket. Ezért is örültünk a gesztusnak, amit a HD idei megjelenésével gyakorolt, és amely - azt gondolom - példaértékű. Arról nem is beszélve, hogy a megjelenés jól illeszkedik az idei kiállítás tematikájához, a 'Restart. Újratervezés'-hez" - tette hozzá Bakos Gábor az ARC egyik alapítója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!