mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Bauer András
Bauer András
Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi docens


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A bankváltást megkönnyítő weboldal indult
2009-10-07 12:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A lakossági bankszámla és bankkártya szolgáltatások többféle szempont alapján összehasonlíthatók a Bankvaltas.hu portálon.

Bankváltás.hu címen a bankok lakossági alapszolgáltatásait összehasonlító portál indult. Az oldalon a lakossági bankszámlák költségeit a kötelező gépjármű felelősség biztosításoknál (kgfb) megszokott módon vethetik össze a látogatók az összes magyarországi bank kínálatából.

A weboldal azzal is megkönnyíti a bankváltást, hogy az összehasonlítás és finomított keresés után a kiválasztott legjobb bankszámla és bankkártya szolgáltatásra kattintva akár azonnal lehetővé teszi a szerződéskötés elindítását. A portál kereső és összehasonlító funkciója azoknak is segít, akik meglévő bankjukon belül kívánnak rátalálni a számukra legmegfelelőbb számlacsomagra.

A regisztráció nélkül is elérhető összehasonlítás mellett a regisztrált ügyfelek díjmentesen tájékoztatást kapnak az általuk figyelni kívánt bank, bankszámla, vagy bankkártya szolgáltatás díjainak változásáról. A Díjváltozás-figyelő szolgáltatás segítségével a jelenlegiek mellett új piaci termékek megjelenése is követhető.

A portál választéka hamarosan a lakossági jelzáloghitelek összehasonlíthatóságával bővül majd, melyre szintén kérhető lesz díjváltozás-figyelés.

A magyar tulajdontú Bankváltás.hu portált a 11 éves Bankkártya.hu portált is üzemeltető Bankkártya Kft. fejlesztette és működteti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!