mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Önálló produkcióval debütál a Turner európai stúdiója
2009-10-19 09:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az összes Cartoon Network piacon látható lesz a most készülő vígjátéksorozat.

Első önálló produkcióját készíti a Turner Broadcasting európai produkciós központja, a Cartoon Network Development Studio Europe. A hivatalos magyar címmel még nem rendelkező The Amazing World of Gumball (kb. Gumilabda varázslatos világa) 40 darab 11 perces részből áll, és a 6-11 éves korosztályt célozza meg. A sorozatban a 2D és a 3D technológiát ötvözik az élő képekkel.

A londoni székhelyű stúdiót 2007-ben alapították és a teljes sorozat legyártása azt jelzi, hogy a Turner a jövőben fokozottabban kíván építeni a helyi gyártású tartalmakra. A most készülő sorozat a tervek szerint két év alatt készül el, addig is egyéb projekteken keresztül igyekszik erősíteni pozícióját a stúdió.

"A Cartoon Network Development Studio Europe megalapításával azon elkötelezettségünknek szerettünk volna eleget tenni, hogy új alkotókat és kreatív ötleteket bevonzva fejlesszük az európai animációt" - kommentálta a hírt Daniel Lennard, a Cartoon Network Europe saját sorozatokért felelős alelnöke.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!