mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Autó-Motor Fair vezető program harmadik alkalommal
2010-06-08 10:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ezúttal olyan olvasó nyerte az autós versenyt, akinek még csak egy éve van jogosítványa.

Az Autó-Motor Fair vezető program első idei rendezvényén három szerencsés olvasó és sztárok mérték össze tudásukat egy vezetéstechnikai pályán. A weben regisztrált három olvasó közül a bajai Jaltai János bizonyult a legjobbnak, megelőzve a budaörsi Angyal Gábort és a váci Szabó Krisztinát.

"A kampány 3 éve indult el, mindenki nagyon pozitívan fogadta. Már idén is közel ezer, a 3 év során több mint ötezer regisztrált követője van. Célunk, hogy az emberek hozzáállásán változtassunk! Apró, de triviális dolgokra hívjuk fel a figyelmet, amik akár életet is menthetnek" - mondta el Szabó Róbert, az Axel Springer csoporthoz tartozó Autó-Motor főszerkesztője."Még csak egy éve van jogosítványom, de mindennap vezetek, úgyhogy azért van már némi gyakorlatom. A szabályosság nekem nagyon fontos a vezetés során. Ha betartom a szabályokat azzal nem csak másokra, hanem magamra is vigyázok. A kampányt ebből a szempontból nagyon fontosnak tartom, és örülök, hogy elindult Magyarországon is egy ilyen kezdeményezés" - tette hozzá Jaltai János, a nyertes.


Összemérték tudásokat a celebek is, az ő versenyükben Budai Zsuzsi, Dammak Jázmin, a tavalyi nyertes Terecskei Rita, Komonyi Zsuzsi, Lajcsi, a Pick Szeged kézilabdásai, Zubai Szabolcs és Katzirz Dávid állt rajthoz. A csúszós pályán Dammak Jázmin teljesített a legjobban.

A program folytatódik továbbra is, az olvasók regisztrálhatnak még a weben, és az autós magazin különböző programokkal, illetve nyereményjátékkal készül. A program site-ján hasznos tippeket olvashatnak az érdeklődők, illetve fórumon vitathatják meg a vezetéssel kapcsolatos élményeiket.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!