mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Idén is egyedi ruhakölteményekben zsűrizik Eszenyi Enikő
2010-06-30 09:30 [Mediainfo.hu & Marketinginfo.hu]

Belestünk a Megasztár kulisszák mögé, és a tehetségkutató stylistját, Gilicze Mártát kérdeztük arról, hogy mekkora munkát jelent a zsűritagok öltöztetése, és hogy 2010-ben is a korábbiakhoz hasonló ruhakölteményekben látjuk-e viszont Eszenyi Enikőt.

Csak a zsűritagokat öltözteted, vagy a versenyzőket is?

A Megasztárban Eszenyi Enikőt öltöztetem, csak az ő megjelenéséért felelek. Remek kis csapatunk van: Zsidró Tamás és fodrászai a zsűritagok és a fellépők hajáért, Titkos Bernadett a sminkért felel. Szerencsére mind a négyen, beleértve Enikőt is, egy hullámhosszon vagyunk. Közösen segítjük egymás munkáját.A Megasztárban a zsűri és a fellépők ruhái közt fiatal dizájnerek munkáit is láthattuk. Kiknek adtok esélyt a megjelenésre?

Tavaly Enikő a döntők során magyar divattervezők ruháiban lépett kamera elé. Volt köztük frissen végzett, és volt olyan is, aki már régóta a szakmában van. Volt olyan, akinek a kollekciójából választottunk, de általában új, egyedi darabok készültek Enikőre. Akár színházról, akár televíziós műsorról beszélünk, mindegyik egy összművészeti alkotás. Csak ugye az emberek a végtermékkel foglalkoznak, nem is gondolnak bele, hogy a háttérben milyen emberek dolgoznak. Fantasztikus dolog, hogy főműsoridőben egy olyan volumenű produkció, mint a Megasztár lehetőséget adott kis hazánk egy-egy kiemelkedő ruhatervezőjének bemutatásra.

Alapvetően a műsor arculatához kell idomulni, vagy az öltöztetett alany személye az elsődleges?

Szerencsére a Megasztár producere, Illés Gabriella szabadkezet adott nekünk. Azt gondolom, hogy Enikő egyedi, fiatalos, dinamikus stílusa tökéletesen passzol a Megasztárhoz. Ráadásul, ha a zsűritagok öltözékének idomulnia kellene bármihez, akkor ezt pont az egyediségük sínylené meg.Mennyire szólhatnak bele a zsűritagok az öltözékükbe?

Teljes mértékben, hiszen ha egy zsűritag rosszul érzi magát a ruhában, az rányomhatja a bélyegét az egész forgatásra. Különösen az előválogatóknál, hiszen ott egy forgatás 10-12 órából áll. Természetesen ez a stylistoknak még nagyobb kihívás és nehezebb feladat. Ezért is fontos, hogy már az elején megtaláljuk a zsűritagokkal az összhangot.

Eszenyi Enikő mennyire hallgat a tanácsaidra?

Úgy érzem, hogy Enikővel egy hullámhosszon vagyunk. Hasonló dogokat szeretünk. Tudja, hogy azért vagyok ott, hogy segítsek és tisztában van vele, hogy nekem legalább annyira fontos, hogy jól nézzen ki, mint neki.Munkád során volt, akivel különösen nehéz volt együtt dolgozni?

Eddig két televíziós műsorban vettem részt. Az egyik ugye a Megasztár. Enikő maximalista mindenben, amit csinál, ezért kihívás és megtisztelő feladat vele dolgozni. A másik műsor, amiben dolgoztam a TV2-es Macsólabor volt. Ott a két műsorvezetőt, Illés Gabriellát és Tatár Csillát öltöztettem. Velük is nagyon jó volt együtt dogozni, jól megértettük egymást, bevállalósak voltak, így különösen izgalmas volt a munka.

A közhiedelem az, hogy a nők sokkal hiúbbak a megjelenésükre. Tényleg így van, vagy a pasik is sokat tollászkodnak?

Ezzel nem értek egyet! A színházban azt mondják, hogy vannak női színésznők és vannak férfi színésznők. Manapság már nem számít cikinek, ha egy férfi is kozmetikushoz, testbarnítóhoz jár, vagy akár, hogy reggelente precízen igazítja a tükör előtt a tincseit. Biztos vagyok benne, hogy ez régen is így volt, csak nem vallották be a férfiak. Fontos, hogy az ember adjon magára, de mint mindenhol, itt is a mérték a fontos.Befolyásol, ha azt hallod vissza a nézőktől az egyik este után, hogy az általad öltöztetett képernyős hülyén nézett ki, vagy épp klassz volt a ruha? Mennyire adsz a laikusok véleményére?

Természetesen fontosak a visszajelzések, de azt gondolom, ha az ember a szívére teszi a kezét, tudja, hogy mikor lőtt mellé, vagy mikor talált el valamit. Már javában tart a Megasztár 5. Azt hiszem, hogy jó utat választottunk a ruhákat illetően, eddig minden visszajelzés pozitív volt. Jó érzés, ha az ember reggel álmosan viszi a gyerekét a bölcsibe, és a gondozók azzal fogadják, hogy tetszett Enikő a szombati Megasztárban.

Mennyiben lesz más stílusú az új Megasztár, mint az előzőek?

Más lesz, de ez legyen meglepetés. Bízom benne, hogy akik hétről-hétre leülnek a televízió elé nem fognak csalódni!
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!