mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Repülőjegy és esküvő: tavaszi akciók a Blikknél
2011-04-27 09:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Wizz Airrel és az esküvőnklesz.hu-val is közös játékot szervez a Blikk napilap.

A Blikk és a Wizz Air közös nyereményjátékot indít, melyben 38 szerencsés nyertes egy általa kiválasztott európai városba utazhat partnerével együtt. Április 18-tól három héten keresztül minden nap egy két személy részére szóló Wizz Air repülőjegy talál gazdára a Blikkben és a Blikk.hu-n egyaránt.

A lap nyomtatott budapesti kiadásában április 18-tól május 7-ig hétfőtől szombatig minden nap megtalálható lesz egy játékfelület és regisztrációs szelvény. A játékosoknak ebből kettőt kell összegyűjteni és helyes válaszokkal visszaküldeni.

A napilapban elhelyezett játékfelület mellett a blikk.hu-n is lehet játszani: Április 18-tól május 8-ig minden nap egy új kérdés olvasható a portálon. A helyesen válaszolók között itt is minden nap gazdára talál egy páros repülőjegy. A nyertesek kihirdetése minden nap 11 órakor történik, ezt követően olvashatják a blikk.hu látogatói a következő kérdést, így aki nem nyert, az másnap máris újra játszhat!

Az újság facebookos rajongói további segítséget kapnak a játékhoz, mivel ők a közösségi oldalon korábban olvashatják a napi kérdést, így előbb küldhetik el a helyes megfejtést.

A jegyek Palma de Mallorca, Korfu, Antalya és Barcelona kivételével bármely Wizz Air, 2011. október 29-ig bármikor felhasználhatóak. A jegyek minden illetéket tartalmaznak.

Játék házasodni vágyó fiataloknak

A Blikk és az esküvőnklesz.hu közös játékot szervez házasodni vágyó fiataloknak.

A Blikk arra építette az új játék koncepcióját, hogy minden nő álma, hogy egyszer férjhez menjen, és ezt az eseményt nagy lakodalommal, örökre emlékezetessé tegye. Azonban a mai nehéz gazdasági helyzetben egyre kevesebb fiatal tudja vállalni az ezzel járó költségeket.

A Blikk és az esküvőnklesz.hu ezért közös játékot hirdetett a házasodni vágyók számára.

A játék szlogenje: "Összeadtuk, hogy összeadjuk. A blikk.hu-n keresztül a pároknak regisztrálniuk kell magukat az esküvőnklesz.hu címen. Az összes jelentkező közül az olvasók szavazatai döntik el, hogy ki lesz az a pár, akinek az esküvőjét a Blikk és az esküvőnklesz.hu megszervezi.

Több fordulós selejtező után, a legjobb 15 pár között dől majd el a verseny, szavazás útján. A legtöbb szavazatot kapott pár álomesküvője lesz 2011. szeptember 16-án.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!