mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Közösségi funkciók a freemailen
2011-05-27 09:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Közösségi mappába gyűjthető levelek és az iWiW hírfolyamában megjelenő képek, üzenetek, linkek - két új fejlesztés a freemailen.

Az 1999 óta Origo-portfólióban működő freemail fejlesztésének köszönhetően a levelezőrendszer felhasználói számára kényelmesebb kezelést biztosít az új közösségi mappa funkció, mert nem kell keresgélniük többé a leveleik között: mostantól beállítható, hogy a közösségi oldalak értesítései egy külön mappába kerüljenek. A bevezetéskor a rendszer automatikusan felajánlja a beállítást, aki azonban nem él vele, később is megteheti a Beállítások menü Közösségi mappa pontjában. A funkciót használóknak nem kell aggódniuk az értesítések felhalmozódása miatt, illetve a törlésükkel sem kell foglalkozniuk, ugyanis a rendszer azt a beérkezéstől számított 90 nap elteltével automatikusan elvégzi - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

A több mint 3,7 millió ember által használt freemail új iWiW Kapuja összeköti a felhasználók postafiókját az iWiW-profiljukkal. A postafiókkal rendelkezők ezen keresztül a levelezőrendszerben lévő tartalmat megoszthatják ismerőseikkel a közösségi portál hírfolyamában. A funkció a levelezőrendszer "iWiW kapu kinyitása" menüpontjában érhető el, ahol a felhasználónév és a jelszó megadásával a közösségi portálra léphet fel a postafiók-tulajdonos. A két rendszer összekötése után egyszerű a megosztás: a levelekből kijelölve egy szövegrészletet, vagy akár az egész szöveget a "Kijelölt szöveg küldése" menüpont segítségével a tartalom rögtön megjeleníthető az iWiW hírfolyamában. Az e-mail-hez csatolt képeket a "Kép küldése" gombra kattintva lehet megosztani, míg a linkek posztolása az egérrel a linkre mutatva, az ott megjelenő "Link küldése" feliratra kattintva lehetséges.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!