mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Babaszoba az Interneten
2002-09-16 23:05 [E-kereskedelem Online]

Az internetes egészségügyi piac újabb szereplövel bövült. A Madarász utcai Gyermekkórház szakmai segítségével, a HáziPatika.com Kft. gondozásában jelent meg a babaszoba.hu portál.

A több mint hároméves, piacvezető egészségügyi portál, a HáziPatika.com látogatóinak körében érzékelhető volt, hogy sokan érdeklődnek a gyermekek egészségével és nevelésével kapcsolatos kérdések iránt, így természetes volt, hogy ebbe az irányba bővüljön a HáziPatika.com tartalma. A portál létrehozása komoly, több mint egyéves fejlesztőmunkát igényelt. A technikai fejlesztéseket a Mezon.Net Kft. és a HáziPatika.com csapata végezte. A portál szolgáltatásait és a tartalmat a Madarász utcai Gyermekkórház orvosai és a HáziPatika.com szerkesztősége együttesen fejlesztette ki. A végeredmény közel ezer oldalas tartalom, tematikusan rendezve. A babaszoba.hu tartalma és szolgáltatásai tíz menüpont köré csoportosulnak. A fejlesztés során a portált úgy alakították ki, hogy a regisztrációt követően az egyes szolgáltatásoknál felvitt adatokat, például a gyermek születési dátumát, a rendszer eltárolja, így azokat legközelebb már nem kell újra megadni. A felhasználóknak lehetőségük van bizonyos szolgáltatásokat testre szabni, illetve sokkal több tartalomhoz és szolgáltatáshoz juthatnak hozzá, mint a regisztráció nélkül böngészők.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!