mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kihívója akadt a Wikipediának
2011-08-30 14:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A napokban startolt a Hogyankell.hu, amely a Wikipedia mintájára és annak rendszerét használva a közösség által szerkesztett enciklopédiaként működik, s praktikus tanácsokkal látja el az olvasókat.

"A Hogyankell.hu eredetileg egy kis- és középvállalkozásoknak szóló projektként indult, mivel szerettük volna a szakmai konferenciákon elhangzott előadásainkat és marketing szakcikkeinket áttekinthető formában, ingyenesen hozzáférhetővé tenni. Azonban pár hónappal később a koncepció kiszabadult a kezünkből, egyre több más témakörbe tartozó cikk született, így vált a Hogyankell.hu az élet minden területére kiterjedő praktikus tanácsok gyűjtőhelyévé" - mondta el Kolma Kornél, az oldal koncepcióját kidolgozó SAKKOM Interaktív marketingkommunikációs és pr-ügynökség ügyvezetője a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközlemény szerint.

A portál teljesen nyitott, a szócikkek szabadon szerkeszthetők, de új témaköröket is bármikor létre lehet hozni. Ebből adódóan alternatív reklámfelületet kínál azoknak a vállaltoknak is, amelyek számára a klasszikus marketing- és reklámeszközökkel való célcsoportelérés megfizethetetlen. "A cégek úgy tudnak segítséget nyújtani célcsoportjuknak, hogy közben saját oldalukra is forgalmat generálnak" - magyarázta az ügyvezető.

Az oldal koncepciója alapvetően a Wikipédiára hasonlít, azzal a különbséggel, hogy nem fogalommagyarázatokat, hanem egyes témakörök részletes és pontos kifejtését tartalmazza.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!