mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A médiáról beszélgettek a szakmai legismertebbjei
2011-09-01 17:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Augusztus utolsó napján rendeztek sajtónapot a VAM Design Centerben, ahol többek között hírességek adták át tapasztalataikat a médiában való érvényesülési lehetőségekről. Ott jártunk, fotóztunk.

Szipál Márton fényképész például arról mondott beszédet, hogy mire érdemes, de leginkább szükséges figyelni, hogy a magyar divatipar tovább fejlődjön. Szerinte a legfontosabb ezen szakma előreléptetésében a jól, minőségien elkészített reklámfotó, illetve annak tartalma és elhelyezése.

Különböző szakmák kiemelkedő alakjai írtak Szalai István "Könyv a médiáról, szórakoztatóiparról" című könyvébe (a szerzővel készült interjúnkat hamarosan olvashatják a Mediainfo.hu-n - a szerk.). Az eseményen az összes társszerző elmondta, hogy mivel járult hozzá a kötethez.

Polgár Péter elmeséli, hogyan lehet pénz és tapasztalat nélkül humoristává válni. Vonnák Mónika bevezet minket egy casting ügynökség működésébe. Koczka Mátétól megtudhatjuk, mennyire úttörő az internetes tévézés. Kaiser László segítségével tudomást szerezhetünk arról, hogyan zajlik a könyvkiadás folyamata. Csomor Csilla, a nagyközönség számára leginkább a Barátok köztből ismert színésznő saját tapasztalatairól és a felelősségről mesél. Tóth Szabolcs írásából kiderül, hogyan kell, illetve hogyan nem szabad zenekart összeállítani. Guba Éva a kapcsolatépítésről készített izgalmas írást. Engi Xenia saját tapasztalatairól mesél a divattervezői szakmában. Póth Sándor kifejti, hogyan készüljön fel az, aki videográfus vagy operatőr szeretne lenni. Pozsgai Zsolt elmeséli, mennyi ember van egy rendező körül, hogyan válhat valaki rendezővé, illetve mik az elvárások a kezdőkkel szemben.

Tekintse meg az eseményről készült fotósorozatunkat az alábbi képre kattintva!


Ritter Natalie


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!