mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Lefotóztuk az új Való Villát
2011-09-08 16:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Jövő hétfőn elindul az RTL Klub nagysikerű valóság show-jának, a ValóVilágnak a következő, ötödik szériája. A játék helyszínéül szolgáló "villa" megújult, kibővült, a helyszínen az új műsorvezetőket is bemutatták.

Sajtótájékoztató keretében harangozták be a szeptember 12-én az úgynevezett beszavazó show-kkal startoló ValóVilág 5-öt csütörtök délután. A legutóbbi évad óta eltelt bő negyedévben sok minden változott - mondta el Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Teljesen átalakul például a villa, maga a műsor pedig egy új elemmel, a megmérettetéssel bővül, amelyhez egy teljesen új épületet - az arénát - húznak fel a műsornak otthont adó komplexum mellett. A VV rajtjával a csatorna esti műsorstruktúrája is megváltozik. Fél hétkor kezdődik majd a Híradó, amit a Fókusz című esti magazinműsor követ, mindkét műsor hosszabb lesz a korábbiaknál. A Fókusz után az RTL Klub napi sorozata, a Barátok közt jelentkezik, és ezt követi majd este kilenckor a ValóVilág - kivéve a jövő heti beszavazásokat, amelyek tízkor kezdődnek.
Bármelyik fotóra kattintva galéria nyílik!


Kolosi Péter sietett megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a műsorban látható-hallható jelenetek durvábbak lennének, mint korábban. Elmondása szerint azért költöztették későbbi időpontra a realityt, hogy ne kelljen a 12-es karika miatt akkora hányadát kifütyülni a párbeszédeknek, mint az előző szériákban. (A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egyébként több száz millióval büntette a csatornát a kiskorúak védelmére vonatkozó szabályok megsértése miatt a VV4 kapcsán - a szerk.)

Rubin Kristóf főszerkesztő kifejtette: az előző évadban minél szélsőségesebb embereket kerestek a casting során, most azonban inkább olyanokat szeretnének a villában látni, akik érettebben, taktikusabban próbálják megnyerni a játékot. "Inkább öntudatos, mint ösztönös társaság lesz" - fogalmazott a főszerkesztő. A szereplők nagy része egyébként ezúttal szingli lesz, a készítők ugyanis sokallták a tavasszal végződött széria sóvár tekinteteit, és azt szeretnék, ha inkább a kamerák előtt jönnének létre kapcsolatok.

A már említett megmérettetés eleme ott jön be a képbe, hogy ezúttal nem jár automatikus immunitás a párbajokról győztesen visszatérő játékosoknak, azért is meg kell küzdeni, mégpedig az arénában. Komoly, esetenként fizikai, máskor logikai, néhol pedig a kitartásról szóló küzdelmeknek lehetnek tanúi a nézők.

A ValóVilág műsorvezetői továbbra is Sebestyén Balázs és Lilu lesznek, a két kiegészítő műsor, a délutáni NekedValó című talk show és az esti BeleValó esetében azonban lesznek változások. A NekedValóban feltűnik az előző szériából már megszokott Istenes Bence mellett VV Gigi, a BeleValóban pedig VV Olivér, VV Béci és VV Anikó lesz majd látható.
Tavasszal a ValóVilág4 kulisszái mögé is betekinthettünk, az erről szóló beszámolókat és fotósorozatot megtekintheti itt, itt és itt.

Fokasz Oresztész, Ritter Natalie


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!