mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar Katolikus Rádió: Hatvanból is
2002-10-23 22:38 [Magyar Nemzet]

A Magyar Katolikus Rádió – Eger keddtöl Hatvanból is sugározza adását – közölte az egri székhelyü regionális adó, az ország elsö katolikus rádiója az MTI-vel.

A hatvani adótoronyból a 94.0 megahertzes ultrarövidhullámon hallható a rádió műsora. Az észak-magyarországi adó – közszolgáltató rádióként – 2000. október 20-án kezdte meg a napi 24 órás műsorszórást Egerben és környékén a 91,8, Miskolc körzetében pedig a 95,1 megahertzes URH-frekvencián. Juhász Ferenc, a rádió igazgató-főszerkesztőjének korábbi közlése szerint adásuk mintegy 600 ezer hallgatóhoz jut el Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyében. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ez év nyári ülésén elhangzott, hogy a tervek szerint legkésőbb a jövő nyáron elindítják a Magyar Katolikus Rádió országos adását, ha megkapják a szükséges engedélyeket. Az országos katolikus rádió a jelenlegi, egri székhelyű regionális adóhoz hasonlóan közszolgálati lenne, és kedvező pályázati elbírálás esetén a Petőfi rádió korábbi, használaton kívüli frekvenciáján sugározna, s azt az egyház tartaná fent.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!