mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mailbox motor a ViaNovo rendszerben is
2002-11-11 14:13 [Médiainfó]

A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert november 11-töl a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

"A Netfórum tulajdonában lévő portál, amely mára már több mint 72 000 regisztrált felhasználóra tett szert, fontosnak tartja, hogy a kiszolgálás minőségére is egyre nagyobb hangsúlyt fektessen." - mondta Toldi Lajos, a Fórum-csoportot üzemeltető Netfórum Kft. ügyvezető igazgatója. Az elmondottakhoz hozzátette: "A Mailbox motor alkalmazásával megoldódtak az email specifikus technológiai problémáink, továbbá új csatornáink nyíltak reklámbevételek megszerzésére egy olyan felületen, amely önmagában nehezen értékesíthető. Az alkalmazást a ViaNovo rendszere után fokozatosan a teljes portfoliónk - így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum - esetében is be kívánjuk vezetni." A ViaNovo illetve egyéb nagyobb forgalmú email rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nem csak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.


További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!