mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ünnepi promóciók az akciómozik kapcsán
2002-11-12 01:06 [Brandweek]

A karácsonyi szezonban bemutatásra kerülö nagyszabású fantáziafilmekhez kapcsolódóan a Blizzard Entertainment 1 millió dolláros mozireklám-kampányt indít számítógépes játéka népszerüsítésére.

A Blizzard népszerű, "Warcraft III: Reign of Chaos" című játékát reklámozza majd a mozikban, elsőként a "Die Another Day" című mozi november 22-ei premierjén. A játék 30 másodperces reklámfilmje fut majd január 15-éig az új James Bond mozi, valamint "A gyűrűk ura: A két torony", a "Solaris", és a "Star Trek: Nemesis" c. filmek vetítése előtt. Felhívják a figyelmet az akcióra is, mely szerint a Nestlé Butterfingert és a speciális Warcraft poharak valamelyikében Coca-Cola-t vásárlók játszható demó-CD-t kapnak ajándékba. Mintegy 2 millió lemezt osztanak így szét. A reklámfilm 10 ezer alkalommal lesz látható, a teljes nézettséget mintegy 50 millió főre teszik. A Blizzard illetékesei szerint a mozi a megfelelő médium arra, hogy a leendő vásárlókkal a játék fantáziavilágát, hangulatát érzékeltessék. A McAfee két számítógépes biztonsági alkalmazását hirdeti majd a "Star Trek: Nemesis" filmhez kapcsolódó nyereményjátékkal, melyet a nyomtatott sajtóban (Business 2.0, Fast Company, Wired és egyéb kiadványok) támogató kampány egészít ki.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!