mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a HáziPatika.com
2012-03-13 09:14 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az oldalon végrehajtott technikai és tartalmi fejlesztések után márciustól küllemében is megújult az oldal.

Az 1999 óta létező egészségügyi-életmód szakportál öt év után váltott ismét arculatot. Az átalakítást megelőzően a kiadó felmérte a piac igényeit: fókuszcsoportos kutatást végzett az olvasók és a hirdetők igényeiről, és egy viszonylag ritkán alkalmazott, véleményvezérek szűk csoportjára kiterjedő blogos kutatást is végeztek, amelyek alapján összeállt, hogy milyen legyen az új HáziPatika.com oldal - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

"A számba vehető legtöbb szempontot igyekeztünk figyelembe venni és olyan megjelenési lehetőséget kialakítani, amely a reklámozók céljainak is megfelel, mégsem zavarja a böngészést, olvasást" - mondta el Pilling Róbert, a HáziPatika.com főszerkesztője. "Az anyagok közti eligazodást segítendő a korábbi közel négyszáz téma helyett 5 fő rovatba és azokon belül néhány tucat, könnyen áttekinthető témakörbe rendeztük a jelenleg elérhető, 80 ezernél is több cikket."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!