mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A hírműsorok vitték a pálmát a múlt héten
2013-03-19 10:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az RTL Klub Híradójának hétfői adása volt a legnézettebb műsor a múlt héten, a második helyre - csak néhány száz nézővel lemaradva a Barátok közt keddi epizódja, a harmadikra a vasárnapi Tények került.

Talán az időjárásnak és a pápaválasztásnak köszönhető, hogy a nagy kereskedelmi tévék hírműsorai ennyire jó eredményeket tudtak felmutatni a múlt heti nézettségi listán. A híradók egyébként rendre erősen szerepelnek, a top 10-be egyik-másik adás be szokott kerülni, de ekkora (1,3-1,4 milliós) nézettséget általában nem érnek el. Az RTL Híradójának egyébként a keddi, a szerdai, a csütörtöki, a pénteki és a vasárnapi adása is szépen teljesített.

A teljes (4 évesnél idősebb) lakosságra vonatkozó rangsorban a Fókusz, a Cobra 11, a Napló, a 40 milliós játszma, a Családi titkok, A gyanú árnyékában és a Kéjjel-nappal című akcióvígjáték került az első tízbe.

A kereskedelmi szempontból legfontosabbnak ítélt, 18-49 éves korosztály körében a Barátok közt keddi epizódja vitte a pálmát, a második a Cobra 11 lett, a bronzérmet érő helyre pedig ismét a Tények érkezett meg.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!