mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Órási változás várható a Váci utcában
2013-05-07 12:21 [Marketinginfo.hu]

Angol szakember fogja végrehajtani Váci utca "újramárkázását". Lesz burkolatcsere, saját honlap, ingyen wifi, valamint negyedévente megjelenő ingyenes magazint is kap a sétálóutca.


A Váci utca lecsúszása lassan és észrevétlenül zajlott, ezért sokan talán észre sem vették: a főváros legelső, 1964-ben létrehozott sétálóutcája alaposan megkopott. Az V. kerületi önkormányzat most nekifut a feladatnak: meghirdették a Váci utca "újramárkázását". Az önkormányzati tulajdonú Váci utca Bevásárlónegyed Nonprofit Kft. feladata lesz, hogy új marketingstratégiát dolgozzon ki, és visszacsábítsa a plázákba szokott magyar vásárlókat- írja a hetiválasz.hu.

Az idén 200 millió forint marketingköltséggel számol nonprofit cég, amelynek feladata a Váci utcai új marketingstratégia kidolgozása lesz negyedévente megjelenő ingyenes magazinnal, saját honlappal és ingyenes wifivel. Az újramárkázás része lesz a kandeláberek lecserélése is hagyományos stílusúakra, valamint a "V" márkajelzésű lábtörlők kihelyezése az üzletek elé. A kerület emellett arculati kézikönyvet is készíttetne, amit be is tartatnának az odaköltöző üzletekkel- - értesült a hvg.hu.

A cég vezetője, az angol Michael Caroll korábban a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó multi magyarországi és romániai részlegénél dolgozott, és kapcsolatrendszere alkalmassá teheti, hogy új márkákat hozzon az utcába. Az újramárkázás része az idén októberben kezdődő burkolatcsere, ami a Duna korzóra és a Váci utcához csatlakozó kis utcákra is kiterjed, a fővárosi tulajdonú Vörösmarty térre viszont nem.

A kerület ezúttal nem kísérletezik a Petőfi Sándor utcában kipróbált süttői mészkővel: a burkolat egyszerű, szürkés cementlapokból készül, a felületet narancssárga körök és geometriai motívumok tagolják.

A Váci utca északi szakaszának legnagyobb, évek óta készülő fejlesztése a 80-as évek emblematikus épületének, a C&A áruházzá alakult Fontana Divatháznak a bontása. A tulajdonos Immo-Müller Kft. a kiemelt helyszínre a Michelgroup német építészirodával terveztetett lekerekített sarkú, hatemeletes, tetőteraszos épületet, amelyet a leírás szerint technológiai újdonságnak számító "áttetsző üveg-kő homlokzattal" látnának el.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!