mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ringier-féle Puskás-könyv angolul is
2013-05-29 13:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Ringier és a brit BackPage Press kiadóvállalat szerződést írt alá Szöllősi György Puskás című bestsellerének angol nyelvű kiadásáról.

A könyv először még Puskás életében, 2005-ben jelent meg Magyarországon a Ringier kiadásában, a Nemzeti Sport könyvek sorozat nyitó köteteként, az NS újságírójának tollából. Azóta két további kiadást ért meg, a legutóbb 2011 karácsonyára került a könyvesboltokba Sir Alex Ferguson előszavával, egy újabb fejezettel és új fotókkal kiegészülve - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az album Puskás Ferenc élettörténetén túl több mint ötszáz, a világ minden tájáról összegyűjtött fényképet, illusztrációt, valamint csaknem ezer mérkőzésjegyzőkönyvet és a történelmi hátteret bemutató évenkénti összefoglalót is tartalmaz. A könyv jogainak megvásárlásával és annak alapján készült el 2009-ben Almási Tamás több külföldi elismerést és a Magyar Filmszemle fődíját elhódító Puskás Hungary című dokumentumfilmje, amely után a rendező Kossuth-díjat kapott.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!