mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kaprinay Zoltán
Kaprinay Zoltán
Bónusz Brigád
alapító, vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sajtódíj a Sanoma háza táján
2013-07-04 14:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A HáziPatika.com lett az egyik díjazottja az "Endometriózis: egy alattomos betegség testi-lelki fájdalmai" címmel elindított médiapályázatnak.

Idén márciusban írt ki pályázatot médiumok számára az Egészségőr Alapítvány a MÚOSZ Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztályának támogatásával. A cél az volt, hogy az endometriózis nevű, hazánkban kevéssé ismert betegségről kellően informatív és orvosszakmai szempontból is hiteles médiamegjelenések szülessenek.

A HáziPatika.com egy több cikkből álló, a weboldal címlapjáról két hónapig elérhető rovatot készített a pályázatra. A szekció átfogóan, több szemszögből közelíti meg a témát, hiszen a betegséggel együtt járó lelki problémákkal ugyanúgy foglalkozik, mint a lehetséges kezelési módokkal. Innovatív megoldás volt, hogy az endometriózis kialakulásának esélyeit egy rizikóteszt kitöltésével lehetett megmérni.

A beérkezett pályázatokat elbíráló zsűri végül három kiemelt díjat és egy különdíjat osztott ki az eredményhirdetésen. A HírTv és a Kossuth Rádió egy-egy műsora mellett a HáziPatika.com szerkesztősége is kiemelt díjban részesült a díjkiosztó során - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Elérés (Reach)

Reception Share (RSH%)

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés


Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!