mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vezetői változás a Marquard Media Magyarországnál
2013-11-15 11:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

December 1-jei hatállyal Óhidi Zsuzsanna veszi át a Marquard Media Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

Óhidi Zsuzsanna 10 éve dolgozik a Marquard Mediánál, előbb hirdetési-, majd kereskedelmi igazgatói poszton - közölte a vállalat kommünikéje. Munkájában támogatást kap Soós Viktortól is, aki 2002. óta a kiadó pénzügyi igazgatója. Mindketten átfogóan és alaposan ismerik mind a céget, mind pedig a piaci adottságokat, így tökéletes vezetői csapatot alkotnak majd a jövőbeni vezetői feladatokhoz.

Jürg Marquard, a cég tulajdonosa így nyilatkozott: "Örülök, hogy Zsuzsannával és Viktorral egy olyan top menedzsmentet állítunk fel, akik magabiztosan állják a piac kihívásait és emellett erősítik a cég pozícióját a magyar piacon. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezúton mondjak köszönetet Margaret Ann Dowlingnak. Figyelemre méltó munkát végzett, remekül alakította ki a Marquard Media Magyarország portfólióját, új lapokkal és online applikációkkal is erősítve azt."

Margaret Ann Dowling: "Nagy örömmel adom át a stafétabotot Óhidi Zsuzsannának. Az itt eltöltött majdnem 9 év csodálatos utazás volt. Nagyszerű márkáinkkal és piacvezető pozíciónkkal kiemelkedő időszak következik a Marquard Media életében Zsuzsanna vezetésével."

Óhidi Zsuzsanna: "Szeretném megköszönni Jürg Marquardnak, hogy megtisztelt a bizalmával és nagy izgalommal tekintek az elkövetkezendő időszak elé."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!