mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hauk Zoltán
Hauk Zoltán
HEROE
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Adaptive Mediát választotta az Ingatlannet.hu
2013-12-17 09:50 [Marketinginfo.hu]

Hirdetésértékesítési együttműködésről állapodott meg az Ingatlannet.hu-t kiadó Realio Kft. és az Adaptive Media Sales House.

Az ingatlanhirdető és -kereső online portál 2013. novemberben csatlakozott a legnagyobb hazai független online értékesítő szervezet portfoliójához.

"- Azért esett a választásunk az Adaptive Media Sales House-ra, mert bízunk a tapasztalatukban, szakértelmükben. Bízunk benne, hogy az együttműködés meghozza gyümölcsét és hosszú távon, eredményesen tudunk majd együtt dolgozni a lehető legmagasabb szinten kiszolgálva a hirdetői igényeket." - nyilatkozta Gugyella Noémi, marketingvezető.

"- Az Adaptive Media határozott célja, hogy tovább színesítsük a hazai piac legnagyobb elérésű független online portfolióját. Az Ingatlannet.hu Magyarország egyik jelentős ingatlanhirdető- és keresőportálja, az olvasói célcsoportjai kimondottan jól szegmentálhatók. Jelenleg 240.000 ingatlanhirdetéssel és 180.000 regisztrált felhasználóval rendelkeznek, akik között ott találunk 3.200 ingatlanközvetítő céget is." - nyilatkozta a szerződés aláírása után Sopov István ügyvezető.

Az Adaptive Media partnereinek teljes körű értékesítési képviselőjeként 2009-ben nyomtatott kiadványokkal is megjelent a piacon tovább növelve kapcsolódási pontjait hirdetői felé. A print portfólió magazinokból és B2B kiadványokból áll össze, melyek összesen 1,1 millió példányban jelennek meg.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!