mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
ECHO
vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Óriási érdeklődés az iPhone-ok iránt Kínában
2014-01-02 15:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az 5S és az 5C okostelefonokra leadott előrendelések száma már a második napon megközelítette a százezres számot a China Mobile-nál, amely január 17-től dobja piacra az amerikai mobilóriás termékeit.

Az Apple még december 22-én jelentette be, hogy sikerült üzletet kötnie a kelet-ázsiai ország legnagyobb mobilszolgáltatójával, ami nem kevesebb, mint 760 millió előfizetővel rendelkezik - adta hírül a CNet informatikai hírportál.

Annak ellenére, hogy a szám még tovább emelkedhet, elemzők mégis szkeptikusak az Apple kínai piacra lépésének az időzítésével. Annak ellenére, hogy a China Unicom és a China Telekom kevesebb előfizetőt tudhat magáénak, mégis a szeptemberi debütálás mindkét szolgáltató számára százhúsz- illetve százötven ezres nagyságrendű előrendelést hozott.

Tekintve, hogy hónapok teltek el a konkurencia termékbevezetéseit követően, a felmérést végző intézet (Wedge Partners) elemzője, Brian Blair nem lát arra okot, hogy a potenciális kínai ügyfelek nagy számban váltsanak az új szériára.

Piper Jaffray, a Gene Munster piackutatója ezzel szemben úgy véli, hogy a China Mobile közel tizenhétmillió iPhone-t is eladhat a 2014-es évben, ami az teljes előfizetői szám két százalékát teszi ki.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!