mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Los Angeles Times webáruházzal ellensúlyozza a printszegmenst
2014-01-16 15:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az amerikai médiavállalkozás shopping oldalt indított azzal a nem titkolt szándékkal, hogy növelni tudja a bevételeit.

A Disrtict West névre keresztelt online áruház kínálatában a pólótól a gitárhúrig minden fellelhető, és egyetlen termék sem kerül 200 dollárnál (44 000 forint) többe - adta hírül a Southern California Public Radio portálja.

A médiavállalat profiljába nem túlzottan tartozó site-ot a nyomtatott sajtó reklámbevételeinek a drasztikus csökkenésének az ellensúlyozására indította el. A chicagói Tribune Company-hez tartózó leányvállalat eladási mutatói négy százalékot estek vissza a harmadik negyedévben.

"A Times Media Group a jövőben törekszik arra, hogy minél szerteágazóbb területekről próbáljon bevételre szert tenni. A webáruház nem csak termékeket kínál eladásra, hanem rövid írások, interjúk is elhelyezésre kerülnek a felületen" - mondta Jennifer Collins, a az újság pénzügyi részlegének a vezetője.

A kaliforniai lap sajtóközleményben viszont hangsúlyozta, hogy a L.A.Times szerkesztett cikkei és a District West között semmilyen átfedés nem lesz.

Emellett az újság anyavállalata, a Tribune a tervei között szerepel, hogy 700 munkahelyet megszűntet az év végéig, hogy biztosítani tudja hosszú távon a kiadott sajtótermékek megtérülését.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!