mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hormonális online adatbázis a HáziPatika.com-tól
2014-01-21 13:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kisokos minden tudnivalót tartalmaz a hormonokról képződésük helyétől működésükön át a leggyakoribb rendellenességekig.Hormonhatározó néven nyitott online adatbázis, azért született, hogy legyen egy olyan platform, mely a téma minden tudnivalóját egy helyen tartalmazza. A határozó szócikkeit Dr. Bércy Judit belgyógyász-endokrinológus, a Budai Endokrinközpont szakorvosa lektorálta - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Az egészségügyi portál 1999-ben indult Magyarországon, amit 2011-ben a Sanoma Budapest Zrt vásárolt fel. Havonta átlagosan mintegy 900.000 egyedi látogatóvkeresi fel, akik több mint 80 ezer cikkben kereshetnek hiteles, közérthető információkat problémájukra, s több tucatnyi teszt vagy kalkulátor segítségét kérhetik. 46 szakértő, 71 szakterületen várja az érdeklődők kérdéseit, 1500 dietetikus által véleményezett recept, 322 betegség részletes leírása, valamint gyógyszerkereső, patikakereső, és laboreredmények magyarázata is található az oldalon.

2005-ben és 2008-ban a www.hazipatika.com az "Év honlapja" elismerésben részesült, a Superbrands díjat 2013-ban már harmadszor kapta meg. Az oldal újságírói több rangos díjat nyertek el, többek között a Médiaunió "Nincs de!" kampányának fődíját.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!