mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Est Media: a Fővárosi Törvényszék jóváhagyta a csődegyezséget
2014-03-18 09:28 [MTI + Mediainfo.hu]

A Fővárosi Törvényszék Gazdasági Kollégiuma rábólintott az Est Media Nyrt. tulajdonában álló EMG Médiacsoport Kft. csődeljárásában a február 10-ei csődegyezségi tárgyaláson megkötött csődegyezségre.

A hivatal február 28-án meghozott végzésével jóváhagyta a médiacég kizárólagos tulajdonában álló EMG Médiacsoport Kft. csődeljárásában a február 10-ei csődegyezségi tárgyaláson megkötött csődegyezséget, és az eljárást befejezetté nyilvánította. A csődegyezségi megállapodás a végzés jogerőre emelkedését követően lesz végrehajtható, amelyről külön tájékoztatást tesznek közzé - olvasható az MTI oldalán.

A BÉT standard kategóriájában szereplő cég korábban bejelentette, hogy a csődegyezségi megállapodást jóváhagyó bírósági végzés jogerőre emelkedésétől számított harminc napon belül zárt körben 3,296 milliárd forint össznévértékben kötvényeket bocsát ki. A tízéves futamidejű kötvények kamata évi 9,5 százalék. A tőke- és kamatfizetés a futamidő lejártakor egy összegben esedékes. A kibocsátandó kötvények 92,92 százaléka, 3,063 milliárd forint értékben az Est Media Nyrt., illetve a cégcsoportjába tartozó egyéb hitelezők tulajdonába kerül.

Az EMG tavaly március 11-én nyújtotta be csődeljárás lefolytatása iránti kérelmét a Fővárosi Törvényszékre. Az EMG 2011 közepétől egyre csökkenő mértékben vett részt a cégcsoport média üzletágának operatív működésében, így a vállalatnál indult csődeljárás az Est Media lapkiadási és egyéb médiatevékenységét nem érinti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!