mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Viasat: Cannes-ba készül a reality-jével
2014-04-11 17:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az izraeli Armoza Formats-szal közösen fejlesztett reality, a Megruházlak! hétfőn debütál a Viasat3-on. A produkciót a készítők a nemzetközi szakmának is bemutatják a Cannes-i MIPTV-n.


Az új reality saját fejlesztésű műsor, előkészítésében a kezdetektől részt vett egy nemzetközi formátum-forgalmazó cég is. Az izraeli Armoza Formats nem titkolt célja, hogy a produkciót már tavasszal bemutassák a nemzetközi szakmának a Cannes-i MIPTV-n.

A csatorna új designer reality műsorában amatőr divattervezők április 14-től egy ismert hazai sztár ruhatárát fogják átalakítani, akinek a kilétét egyelőre nem árulták el a készítők. A műsorban nyolc héten át az ország legjobb amatőr divattervezői mérik össze szakmai tudásukat. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit a nemzetközi szinten is elismert divattervező, Makány Márta képviseli. A tévécsatorna elindította párhuzamban a program weboldalát és a Facebook oldalát, amelyen háttérinformációkat, videókat, fotókat oszt meg sorozatosan - olvasható a csatorna közleményében.

A műsorban a dizájnereknek elsőként licitálniuk kell a nekik tetsző ruhatárra, majd ezeket alakíthatják át kedvükre. A döntésüket az is nehezíti, hogy az átalakításhoz szükséges kiegészítők megvásárlását meghatározott pénzösszegből kell kigazdálkodniuk. Így a résztvevők stratégiai és pénzügyi érzéke is fontos szerepet kap.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!