mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Íme, a neten vásárlók kedvenc boltjai
2014-04-21 16:37 [Marketinginfo.hu]

Lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazása, így kiderült, hogy ki a 32 legnépszerűbb internetes kereskedő ma Magyarországon.

A szavazók által jelölt több mint 300 weboldal közül kikerült honlapok most pályázatot nyújthatnak be - adta hírül a SzEK közleménye. A második fordulóban a szakmai grémium és a felelős kereskedőkből álló zsűri dönt ki az év internetes kereskedője 2013-ban.

A zsűri a szervezők - a SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület), a kirowski Isobar, az eNET Internetkutató Kft., valamint az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) mellett neves szakértőkből, valamint olyan felelős kereskedőkből áll, akik már bizonyítottak az előző években. Így megtaláljuk köztük a korábbi év győztesét, a JátékNet.hu webáruházat is. A zsűri a döntés során értékeli az adott vállalkozás üzleti modelljét, az elért üzleti eredményeit, a weboldal színvonalát, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minőségét és nem utolsósorban az, hogy mennyire felhasználóbarát. A kirowski Isobar ebben az évben is elkészíti értékelését a teljes mezőnyt látva: ebből kiderül majd, hogy milyen irányba tart a hazai piacon az online értékesítéshez kapcsolódó weboldalak fejlesztése és tervezése. Az anyagot a kirow ski Isobar a nevezések beérkezését követően kommunikálja a sajtó felé. A díjazás további fontos feltétele, hogy az e-kereskedő megfeleljen a Vedd a neten! webshop-minősítésen is, de ennek költségét a zsűri elé került vállalkozások esetében a SzEK.org állja.

A díj nyertesének ünnepélyes kihirdetésére és a díjátadásra 2014. május 22-én, a XI. Ekereskedelem Konferencián kerül sor, ahol a győztes mellett a szervezők nyilvánosságra hozzák a közönségszavazáshoz kapcsolódó nyereményjáték nyerteseit is. A nyertes egy évig használhatja az Év Internetes Kereskedője címet és megkapja a díj főtámogatójának, a MasterCardŸ-nak a fődíját, aki 1 millió forint értékben hirdetési kampányt ajánl fel a nyertes részére, amelyet a díjazott 2014 utolsó negyedévében használhat fel.

Újdonság, hogy a kirowski Isobar ebben az évben egy különdíjat hoz létre Az Év Legígéretesebb Kereskedőjének. A digitális szemléletű kommunikációs ügynökség egyszeri keresőhirdetés auditot ajánl fel a díjazott számára, akit a közönség szavaz majd meg a nevezettek közt.

A közönség szavazatai alapján a legjobb 30-ba - szavazatszám azonosság miatt TOP 32-be - jutott internetes kereskedők, így a díjra esélyesek:

www.abco nline.hu
www.babakocsipiac.hu
www.bambino.hu
www.beston.hu
www.cewe.hu
www.dolcevitakonyha.hu
www.eoptika.hu
www.flexmodell.hu
www.gyerekjatekok.hu
www.hdishop.hu
www.hobbyrendeles.hu
www.hungarotonmusic.com
www.kisembershop.hu
www.konyvudvar.net
www.leddiszkont.hu
www.maesteszinhaz
www.megadeals.co.hu
www.minigardrob.hu
www.onlineszexshop.hu
www.petissimo.hu
www.pixibox.hu
www.ruhafalva.hu
www.smartshop.hu
www.szalonline.hu
www.tancsicscipo.hu,
terezasmiths.com/hu
www.topkert.hu
www.uloparna.info
www.whiskynet.hu
www.vilagitas.eu
www.vizbolt.hu
www.vitaminbolt.eu


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!