mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
TV GO szolgáltatás a Telekomtól
2014-05-07 15:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Magyar Telekom laptopon, táblagépen és okostelefonon is elérhetővé tette a többképernyős szolgáltatását tévéelőfizetői számára.

A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés eredményeként a Telekom TV-előfizetői a mai naptól próbálhatják ki a TV GO-t. Az innovatív megoldás kínálatában 16 tévécsatorna - ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6 - élő adása és videotéka szerepel. A műsorokat az előfizetők többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is nyomon követhetik külön díj fizetése nélkül - olvasható a vállalati kommünikében.

"Ma egy olyan a Telekom integrált szolgáltatói és hálózati képességeire építő szolgáltatást indíthatunk útjára széles kínálattal és valamennyi eszközön, képernyőn, amely megfelelő választ ad a változó tartalomfogyasztási igényekre. Elérkezett az idő és minden együtt áll ahhoz, hogy a TV GO szolgáltatás sikeressé váljon ügyfeleink körében" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A platformon az élő televíziós adás követése mellett filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. A Telekom TV-előfizetéssel nem rendelkező felhasználók számára az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető. Regisztrációt követően viszont a videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni díjfizetés ellenében.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!