mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Telekom: smart-számlafizetés
2014-05-16 11:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Már okostelefonnal is kifizethetők a távszámlák. A Magyar Telekom új Távszámla mobil alkalmazása Android és iOS telefonokra tölthető le.

A Telekom új Távszámla applikációjával a korábban notebook és PC képernyőre optimalizált Távszámla szolgáltatás az okostelefonokra költözött. Az egyelőre Android és iOS okoskészülékekre letölthető alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek bármikor, akár útközben is megtekinthetik, és néhány gombnyomással kiegyenlíthetik közüzemi számláikat.

A távközlési vállalat ezzel az új megoldással is ösztönözni kívánja ügyfeleit a korszerű, hatékony fizetési módok, így az online és távszámlás befizetés használatára. A szolgáltató jelentős előrelépést ért el a készpénzkímélő fizetési módok elterjesztésében. Az ügyfelek felismerték ennek előnyeit, és a távszámlára áttérő előfizetők száma dinamikus növekedésnek indult. Jelenleg már több mint 250 ezer ügyfél használja a szolgáltatást.

A Távszámla mobil alkalmazás segítségével a regisztrált ügyfelek Telekom Gyorsfizetés szolgáltatással ki is egyenlíthetik közüzemi számláikat. Az alkalmazásban a számlák állapotát különböző színek segítségével követhetik nyomon. Piros szín jelzi a lejárt fizetési határidejű számlákat, a narancssárga szín azt mutatja, hogy a számla fizetési határideje még nem járt le, vagy a számla kifizetése folyamatban van, míg a zölddel jelölt számlák a kiegyenlített státuszúak.

Minden személyes és fizetési beállítás, így például a Telekom Gyorsfizetés használatához szükséges regisztráció és bármilyen új szolgáltatói számlaregisztráció is a Távszámla weboldalán végezhető el. Jelenleg a Telekom, a T-Systems, az E-ON, a Tigáz és a DRV számlái kezelhetők és egyenlíthetők ki az új szolgáltatás keretein belül, tehát akár okostelefonon keresztül, a Távszámla alkalmazás használatával. A vállalat részletfizetéssel vásárolt készülékeinek számlái például csak a Távszámla weboldalán keresztül érhetőek el és fizethetőek be.

Az alkalmazás adathálózaton keresztül történő letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a Telekom mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A cég fejlesztői csapatának tervei között szerepel a közeljövőben az alkalmazás elérhetővé tétele Windows Phone felhasználók számára is - olvasható a vállalati kommünikében.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!