mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egy horgász-vadász csatorna marad
2014-05-16 12:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egyesült a Fishing & Hunting Channel és a PV TV HD, így május 15-től egyetlen horgász-vadász csatorna maradt a piacon.

A fennmaradó The Fishing & Hunting Channel 15 millió háztartásban lesz hozzáférhető a jövőben. "Hosszas tárgyalások után egyesül térségünk két talán legspecifikusabb csatornája, a PV TV HD és a Fishing & Hunting Channel. Egyetlen horgász-vadász csatorna marad tehát a piacon, amely The Fishing & Hunting Channel néven működik tovább."- nyilatkozta Cseke Zoltán, a tévécsatornát működtető DPO ügyvezető igazgatója. "A névváltozáson túl a fúzió új műsorstruktúrát hoz magával" - tette hozzá Radu Morar, a tévécsatornát működtető Tematic Cable SRL. tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

A tematikus csatorna stábja a horgászat és a vadászat világhírű képviselőivel karöltve készíti műsorait, hogy filmjeikben ne csupán a zsákmányszerzésé legyen a főszerep, hanem a természetvédelemé is. Komoly hangsúlyt kap a környezettudatos életmód is. 2014-ben még több saját gyártású műsor lesz látható a horgász- és vadász szakma neves közreműködőivel. Az új műsorok mellett a már közkedveltté vált sorozatok is folytatódnak: új részekkel jelentkezik a Fókuszban a horgászat, a Mesterkurzus és a Vadászláz is.

"Nem térünk el az eddig bevált recepttől, továbbra is beszámolunk a legnagyobb rendezvényekről, versenyekről, szakkiállításokról, hogy a téma megszállottjai naprakészek legyenek a témában - tematikus adó, mégsem kizárólag a vadászokat és a halászokat szólítja meg, hanem a természetkedvelő nézőket is.

A csatorna Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában és Lengyelországban az adott ország nyelvén nézhető. A UPC, a Telekom, a Digi, az Invitel, a PR Telekom, a Tarr és még 200 kisebb-nagyobb kábeltelevíziók együttműködésének köszönhetően, május 15-től Magyarország 2 millió háztartásában lesz elérhető a régi-új adó - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!