mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Túl sokat tud a Google okosórája
2014-06-27 11:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az amerikai tech óriás operációs rendszerén alapuló Samsung okosóra épp a telezsúfolt funkciókkal nem nyerte el a Business Insider újságírója tetszését, aki kipróbálta azt.

A publicista arról számolt be, hogy minden egyes pillanatban valamiről értesítést kapott. Ha email-je érkezett arról, ha a Twitteren bejegyzést kapott arról, ha sms-t küldtek neki, akkor pedig arról, és így tovább. Az újságíró szerint olyan volt, mintha folyamatosan vibrált volna a karja. A folyamatos alarm állapotot tovább fokozta, hogy a felhasználó szinkronizálta az okosórát a telefonjával - olvasható a gazdasági portál írásában.

A Samsung első Android Wear alapú okosórájának készítői - amelyhez a Google szolgáltatta az operációs rendszert - tulajdonképpen az okostelefonok tudását zárták egy nagyon kicsi fémházba. Az órát kedden mutatták be a nagyérdeműnek a Google I/O-n - adja hírül a Tech2.hu.

A konkurens Apple iWatch a tervek szerint ősszel kerül bevezetésre, amely a Business Insider értesülése szerint várhatóan felhasználóbarátabb lesz, és jobban egy feladatkörre koncentrál majd. Az Apple kénytelen túltenni a versenytárs Samsungon, ha szeretné tartani az iramot, hiszen az iPhone új szériájának és az okosórájának a bevezetésével is közel fél éves lemaradásban van.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!