mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Budapesten a NatGeo Wild fotókiállítása
2014-08-22 13:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Varázslatos Vadon elnevezésű, látványos természetfotó-kiállítás szeptember 14-ig tekinthető meg a fővárosban.


Veszélyes ragadozók testközelből, támadásra készülő krokodil, a fotóstól másfél méterre elhaladó bálna, egymással harcoló zebrák - a NatGeo Wild tévécsatorna fotókiállítása a Föld lenyűgözően sokszínű élővilágát mutatja be díjnyertes fotók és meglepő tények segítségével. A kiállítás most Budapesten is bemutatásra kerül: az érdeklődők a képeket 2014. szeptember 14-ig, ingyenesen tekinthetik meg a Campona bevásárlóközpont földszintjén.


A kiállítás a NatGeo Wild Varázslatos vadon című, egész éven át tartó programsorozatához kapcsolódik, amely a világ legszebb és legérintetlenebb tájait járja körbe, és lenyűgöző földi-, vízi- valamint légifelvételek segítségével mutatja be a természet valódi arcát. A műsorfolyam érinti többek között Ausztrália, Skócia, Brazília, Zambia, Kongó, Uganda, Gabon tájait, valamint körbejárja az Egyesült Államokat a Yellowstone Nemzeti Parktól Alaszkán át a Grand Canyonig.


A világ 131 országában 38 nyelven elérhető NatGeo Wild fő célja az ismeretterjesztés és a tájékoztatás. Erre irányul a tévécsatorna nem csak képi világot, hanem érdekességeket és tényeket felvonultató informatív fotókiállítása, amelyhez egy nyereményjáték is kapcsolódik - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!