mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Showműsorral segíti a pályaválasztást a köztévé
2014-09-19 13:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Új Nemzedék Plusz projekt keretében idén már a második pályaorientációs sorozat veszi kezdetét az M2 csatornáján, ezúttal Helló, meló! címmel.

A júniusban elindult Mi a pálya? sorozathoz hasonlóan a szeptember 21-én startoló műsor célja is az, hogy közelebb hozza a szakmákat a pályaválasztás előtt álló fiatalokhoz, illetve bemutassa a különböző mesterségek szépségeit - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Az Animal Cannibals párosának műsorvezetésével az új sorozat minden adásában 5 híresség és 5 fiatal próbálja elsajátítani egy-egy foglalkozás alapjait, hogy aztán a tanultakat a színpadon is bemutatva mérkőzzenek meg a végső győzelemért. Minden párosnak 24 órája van arra, hogy kitanulja a foglalkozások alapjait - természetesen a szakmák egy-egy képviselőjének segítségével. Hogy kiknek sikerült a legjobban a felkészülés, és kikből lett igazi profi, azt a közönség dönti el a bemutatott produkciók alapján.


A szórakoztatás mellett a showműsorban számos, a fiatalok pályaválasztását segítő információ hangzik el, bemutatva többek között a szakmák megszerzéséhez vezető utat, vagy épp azt, hogy milyen képességek szükségesek az adott területen való sikerességhez. A harminc szakma között olyan, ma már klasszikusan hiányszakmának számító foglalkozások is szerepelnek, mint a bádogos vagy épp a villanyszerelő, de különlegességként az artista vagy épp a kutyakozmetikus mindennapjaiba is bepillantást nyerhetnek a fiatalok. Az egy nap erejéig szakmát váltó harminc híresség között láthatjuk többek között Radics Gigit, Fluor Tomit, Odettet, Fenyő Ivánt vagy épp Szávay Ágit.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!