mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az intelligens szórakoztatásért kampányol a NatGeo
2014-12-04 14:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A National Geographic Channel 2014-ben indította el "Pörgesd fel az agyad" elnevezésű kampányát, amelyben a minőségi és intelligens szórakoztatás fontosságára hívja fel a figyelmet. A sorozat jövőre folytatódik.

Az ugyanezen a néven futó műsorfolyam részeként több ismeretterjesztő sorozatot is sugároz a csatorna. Ezek közül a Richard Hammond vezette Pedig jó ötletnek tűnt sorozat világszerte a National Geographic Channels International (NGCI) második legnépszerűbb műsora lett, és kiemelkedően jól teljesített az európai, latin-amerikai és az ázsiai régiókban. A sorozat 2015 elején új évaddal folytatódik - olvasható a csatorna közleményében.

A látványos, utcai bemutatókra épülő Eszement tudomány műsorvezetője a népszerű Tim Shaw, aki tudományos kísérleteibe az utca emberét is bevonja, és interaktív agytornára hívja a nézőket.

A műsor fejtörői és kísérletei nemcsak szórakoztatóak, hanem agyunk működését is bemutatják, és a szürkeállomány valamennyi sejtjét megmozgatják.


A "Pörgesd fel az agyad" sorozatai a fizika, a kémia és a biológia világába kalauzolják a nézőket, és szórakoztató formában, hétköznapi helyzetekbe ágyazva mutatják be a tudományos törvényszerűségeket. Mindkét sorozat új évada hazánkban is nyomon követhető lesz. Összesen 170 országban, 45 különböző nyelven lesz látható. A csatorna műsora jelenleg a világ több mint 440 millió háztartásában elérhető.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!