mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Beújított a Telekom TV
2015-01-06 11:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egyszerűbb, átlátható és egységes minicsomag-kínálattal, új csatornákkal és bővülő HD kínálattal indította az új évet a vállalat a televíziós szolgáltatásánál.

A cég a termékportfólió-egyszerűsítési törekvéseinek újabb lépéseként, a műsorszolgáltatókkal való tárgyalások eredményeképpen megújította televíziós kínálatát. A szolgáltatás előfizetői átlátható, egyszerűbb, ugyanakkor változatos tematikájú minicsomag-struktúrával találkozhatnak, miközben a minicsomagok a Telekom TV különböző - IPTV, műholdas és kábel - tévés platformjain egységessé váltak.

A Telekom TV új előfizetői két, egymástól tematikában jól megkülönböztetett minicsomag közül választhatnak ezentúl. A Nagyvilág csomagba 20 darab infotain jellegű - híreket, ismeretterjesztő műsorokat, zenei csatornákat és idegen nyelvű műsorokat nyújtó - csatorna került. A másik,18 csatornát tartalmazó Filmvilág csomagban pedig a filmek és a mesék iránt érdeklődők találhatják meg programjaikat.

A csatornák tematikus rendszerezésén túl a minicsomagok választéka megnégyszereződött. A Filmvilág minicsomag újdonsága a számos rajzfilm- és animációsorozat otthonaként szolgáló Cartoon Network, valamint a Comedy Central Extra csatorna. A két új minicsomag mellett a kínálatban az HBO csomag - HBO PAK és HBO MAXPAK- , a felnőtt tartalmat nyújtó Nightlife csomagok, a komolyzenei műsorokat kínáló Classica, valamint a Fishing&Hunting önállóan választható csatornák változatlanul elérhetők maradnak.

A Telekom a minicsomagok egyszerűsítése és bővített tartalommal feltöltése mellett a Telekom TV Családi csomagját igénybe vevő ügyfelekre is gondolt: minden tévés platformján a kínálat részévé tette a Universal Channel, és a frissen induló Galaxy filmcsatornákat. Ezen kívül a kábel TV és az IPTV előfizetők a közösségi televízió, a Fix TV adásait is nézhetik - olvasható a vállalati kommünikében.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!