mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A nagymacskák védelmében kampányol a NatGeo Wild
2015-02-11 10:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A csatorna tematikus programsorozata a nagymacskák védelmének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az emberi civilizáció hatására, és az orvvadászoknak köszönhetően szinte minden nagymacska faj veszélyeztetetté vált. Védelmüket a National Geographic Society kiemelt fontosságú ügyként kezeli, amelyhez kapcsolódóan a Nat Geo Wild csatorna immár ötödik éve tűzi műsorra a Nagymacskák hete programsorozatot, hogy felhívja a figyelmet az oroszlánokat és társaikat fenyegető halálos veszélyre - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A tematikus hét egy nem mindennapi nyitófilmmel indít február 15-én 18 órakor. Az Oroszlánok birodalma című rendkívüli alkotásban Boone Smith nyomolvasóval találkozunk, aki egy oroszlánfalka mohó lakmározását követi figyelemmel, méghozzá közvetlen közelről. A férfi ugyanis vállalja a cseppet sem veszélytelen kihívást, hogy egy plexifalú dobozban kihelyezzék egy falka kellős közepére.


A Nagymacskák hete programsorozat a National Geographic Society 'Big Cats Initiative' elnevezésű természetvédelmi programjához kapcsolódik. "Nincs több késlekedni való időnk a nagymacskákkal kapcsolatban" - mondja a természetfilmjeivel és állatvédő tevékenységével világhírnevet szerzett Dereck Joubert. "Olyan ütemben csökken az egyedszámuk, hogy amennyiben nem cselekszünk azonnal, világszerte a kihalás szélére kerülnek."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!