mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Spektrum: mit tartogat a jövőnk?
2015-02-27 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Villanások címmel különleges sorozatot indít a mai napon a csatorna, melynek a házigazdája a hálózatelmélet nemzetközi szaktekintélye, Barabási-Albert László.

A professzor Villanások című könyve és sokéves kutatási eredménye alapján a 20. születésnapját ünneplő Spektrum egy ismeretterjesztő sorozat formájában tárja elénk, hogyan lehetséges megfejteni a jövőt, kiszámítani jövendő cselekedeteinket. A Villanások a Prima Primissima díjas Barabási Albert László hálózatkutató főszereplésével egy nem mindennapi utazást ígér saját jövőnk feltérképezésébe - áll a csatorna közleményében.

A részben Magyarországon, részben az Egyesült Államokban és Londonban, eredetileg angol nyelven forgatott négyrészes sorozat a jelenlegi legmodernebb tudománynak számító komplex hálózatelmélet egyik különleges szeletét mutatja be. A műsor házigazdája a BBC-ről ismert brit riporter, Sankha Guha, BAFTA-díjas újságíró.

A műsor készítői a tudományos-ismeretterjesztő műfaj szakmailag is elismert két vállalkozása, mögöttük tapasztalt televíziósok és dokumentumfilm-rendezők állnak: a Freerun Media Vikárius-Horváth Szilvia rendező-producerrel és a Színfolt Film, amely Lévai Balázs műsorainak alkotó cége. A Villanások főszerkesztője Márkus Katalin. A két gyártó nevéhez fűződik a 2013-ban, szintén a Spektrum megrendelésére készített "Behálózva" című ötrészes sorozat, ugyancsak Barabási-Albert Lászlóval a főszerepben, amely tavaly elnyerte a legjobb tudományos-ismeretterjesztő sorozat Kamera Korrektúra-díját.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!