mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Spektrum: mit tartogat a jövőnk?
2015-02-27 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Villanások címmel különleges sorozatot indít a mai napon a csatorna, melynek a házigazdája a hálózatelmélet nemzetközi szaktekintélye, Barabási-Albert László.

A professzor Villanások című könyve és sokéves kutatási eredménye alapján a 20. születésnapját ünneplő Spektrum egy ismeretterjesztő sorozat formájában tárja elénk, hogyan lehetséges megfejteni a jövőt, kiszámítani jövendő cselekedeteinket. A Villanások a Prima Primissima díjas Barabási Albert László hálózatkutató főszereplésével egy nem mindennapi utazást ígér saját jövőnk feltérképezésébe - áll a csatorna közleményében.

A részben Magyarországon, részben az Egyesült Államokban és Londonban, eredetileg angol nyelven forgatott négyrészes sorozat a jelenlegi legmodernebb tudománynak számító komplex hálózatelmélet egyik különleges szeletét mutatja be. A műsor házigazdája a BBC-ről ismert brit riporter, Sankha Guha, BAFTA-díjas újságíró.

A műsor készítői a tudományos-ismeretterjesztő műfaj szakmailag is elismert két vállalkozása, mögöttük tapasztalt televíziósok és dokumentumfilm-rendezők állnak: a Freerun Media Vikárius-Horváth Szilvia rendező-producerrel és a Színfolt Film, amely Lévai Balázs műsorainak alkotó cége. A Villanások főszerkesztője Márkus Katalin. A két gyártó nevéhez fűződik a 2013-ban, szintén a Spektrum megrendelésére készített "Behálózva" című ötrészes sorozat, ugyancsak Barabási-Albert Lászlóval a főszerepben, amely tavaly elnyerte a legjobb tudományos-ismeretterjesztő sorozat Kamera Korrektúra-díját.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Coverage (COV)

Affinitási index (AFF)

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!