mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Mobilapp-pal tölthető elektromos autó
2015-03-06 16:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az elektromos autó tulajdonosai azt is megtudhatják, mennyire vezetnek környezetkímélő módon.

A Ford a Mobil Világkongresszuson mutatja be a MyFord Mobile okostelefonos alkalmazást és az ehhez kapcsolódó honlapot, aminek segítségével távolról is irányítható az elektromos járművek feltöltése: az autósok az alkalmazással ellenőrizhetik a járművükkel megtehető távolságot, és biztosíthatják, hogy az autó a kijelölt időpontban indulásra készen álljon.

A játékprogramokra és személyi edzős alkalmazásokra emlékeztető MyFord Mobile labdagyakorlatokkal és hőlégballonokkal jelzi a szén-dioxid kibocsátás terén elért megtakarítást, és a "Zentől" a "Villámgyorsig" terjedő skálán értékeli a különböző vezetési stílusok energiahatékonyságát - s ezzel együtt ötleteket is ad a fogyasztás csökkentésére.

"A MyFord Mobile minden eddiginél kényelmesebbé varázsolja az elektromos autók használatát. A szén-dioxid kibocsátás terén elért megtakarítást mindenki számára ismerős eszközökkel jelzi, és abban is segít, hogy az autósok csökkentsék járműveik áramfogyasztását." - mondta Don Butler, a Ford Kapcsolódó Járművek és Szolgáltatások részlegének ügyvezető igazgatója. "Az elektromos autók tulajdonosai tudni szeretnék, hogy autójuk milyen környezetvédelmi előnyöket jelent, és arra is kíváncsiak, hogyan járulhatnának hozzá még nagyobb mértékben egy jobb jövő megteremtéséhez. Ebben segít a MyFord Mobile."
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!