mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kossuthkifli a Telekom TV-n
2015-03-16 13:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A sorozat részei egy nappal az adás után már kölcsönözhetők a Telekom Videotékából.

Március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmából tűzte műsorára a Kossuthkifli című televíviós sorozat első részét a megújuló Duna csatorna.

Az 1848/49-es szabadságharc idején játszódó Kossuthkifli című tévésorozat darabjai a Telekom és az MTVA együttműködésének eredményeképpen a TV adást követő naptól a Telekom Videotékából is kikölcsönözhetővé válnak. Így azok sem maradnak le a sorozat darabjairól, akik nem tudják megtekinteni azokat a tévéadás idején. A sorozat darabjai nemcsak a Telekom ügyfelek számára válnak elérhetővé, hisz bárki, tehát azok is válogathatnak a TV GO szolgáltatáson keresztül elérhető Videotéka kínálatából, akik még nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel.

A Kossuthkifli című tévésorozat utómunkái a Telekom támogatásával készültek el. A hatrészes, epizódonként 52 perces filmsorozat a 160 évvel ezelőtti környezet és a regény meseszerű világának újrateremtése gigantikus mértékű speciális digitális utómunkával készült, így válhatott az egyébként is remek, szórakoztató alapanyagból, egy a mai kor vizuális igényeit maximálisan kielégítő, minőségi produkció.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!