mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Klenovszki János
Klenovszki János
NRC Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
MTVA népszerűsíti a vasárnapi programokat
2015-03-18 16:05 [MTI + Mediainfo.hu]

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Turizmus (MT) Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A megállapodás kiterjed az MT Zrt. vasárnapi program elnevezésű online rendezvénynaptárának és az azon szereplő programoknak a közös népszerűsítésére - jelentették be az intézmények közös sajtótájékoztatóján.

Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy az új online rendezvénynaptár, amelyben mindenki találhat aktuális úti tippeket, programlehetőségeket, március 22-én indul.
Az MTVA-val kötött megállapodás egyik célja, hogy a vasárnapi programokat minél szélesebb körben népszerűsítsék - mondta.

Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója közölte: a közszolgálati média számára kiemelten fontos, hogy a szórakoztatás és a kultúra mellett információival is eljusson minden magyar emberhez a világ bármely részén.
A célt a megállapodás is jól szolgálja, mivel a nézőkhöz és a hallgatókhoz az MT Zrt.-vel együtt olyan információkat tudnak eljuttatni, amelyek a rekreációt, az ország és a magyar kultúra megismerését szolgálják - jelezte a vezérigazgató.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!